Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limonsuzzcay Rabbim bol şifa versin inşaAllah
Amin Sağolun kızlar Allah razı olsunLimonsuzzcay anneciğine geçmiş olsun
İyi olmasına çok sevindim
Kızlar bu gece kitap okumasında buraya bir 70 sayfa bırakıyorum.
Seni çok iyi anlıyorumBu Kinyas da Kayra da başımı ağrıttı benim
Kolay gelsin canım inşallah hava düzelir yarına kadar hem hasret gidermiş hem miniğin gazlı dönemlerini atlatmış olursun dönene kadarGunaydin bugun cok yogun bir gun olacak bnm icin. Allah izin verirse hava şartları müsait olursa yarin istanbula yolcuyuz insallah. Evi toparlayip valiz hazirliycam.esim icin dondurucuya yemek yapcm. Yarim kitabim var onu tamamlayip yanima yeni bir kitap almayi düşünüyorum yolda okuyabilirim umarim.cok ozledim ailemi. 1 sene once gitmistim en son. Planimizda bi degisiklik olmazsa hazirana kadar kalmayi düşünüyorum. Boyle uzun sure kalma firsatim bi daha olmayacak cunku
Sağol canım benim gece yanında kaldım şimdi eve gidiyorum. Çok şükür durumu iyiLimonsuzzcay çok geçmiş olsun canım annene. Hep geç gördüğüm için yazamadım.
Ben de zorlanıyorum. Bu kitaba harcadığım eforla Başka bir kitabı bitirmiştim şimdiye.Günaydın
Limonsuzzcay geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine
Sefiller'de Cosette kısmı akıp gidiyor. Dün çok isim olmasına rağmen 170 e kadar geldim yani cildin yarısı oluyor.
Disipline Girmis BirKadin Kinyas ve Kayra yarım bıraktığım nadir kitaplardan biridir ilerlemekte çok zorlanmistim
Çok geçmiş olsunGünaydın
Sağol canım benim gece yanında kaldım şimdi eve gidiyorum. Çok şükür durumu iyi
Ben okuyorum senin yerine ,gerçekten akıcıAklımda Bir çift yürek, elimde Sefiller