- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Çok şükür canım ,gelmiş geçmiş olsunAlıntı yapamadım. Annem bypass ameliyatı oldu. Bugün normal odaya aldılar. Ameliyat iyi geçmiş çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım ,gelmiş geçmiş olsunAlıntı yapamadım. Annem bypass ameliyatı oldu. Bugün normal odaya aldılar. Ameliyat iyi geçmiş çok şükür.
Kızım Kova, daha önce çevremde hiç yoktu o yüzden açıp okumuştum özelliklerini özgürlüğüne düşkün dediğim dedik bir karakter diyordu öyle de oldu ama güzel anlamda, her işini kendi yapma isteği onu erkenden büyüttü sanki. Sağlıkla büyüsünlerBurclardan anlıyor gıbısın kova kızları nasıl olur acaba bebeler kova olduda
Yaa tesekkür ederimm bızımkılerde oyle olacaga benzıyor sımdıden bıle dıklesıyorlarKızım Kova, daha önce çevremde hiç yoktu o yüzden açıp okumuştum özelliklerini özgürlüğüne düşkün dediğim dedik bir karakter diyordu öyle de oldu ama güzel anlamda, her işini kendi yapma isteği onu erkenden büyüttü sanki. Sağlıkla büyüsünler
Çok şükür canım. Çok sevindim çabucak toparlasın inşallahAlıntı yapamadım. Annem bypass ameliyatı oldu. Bugün normal odaya aldılar. Ameliyat iyi geçmiş çok şükür.
Oh çok şükür, inşallah hemencecik iyi olsun anneciğin
Çok şükür canım ,gelmiş geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar inşAllah Allah razı olsunÇok şükür canım. Çok sevindim çabucak toparlasın inşallah
İyi akşamlar herkese ben başlıyorum kitabıma Eki Görüntüle 3023745
Afiyet olsun kızlar
Şansıma misafir geldi, yine okuyamadım
Sen ara ver biraz kafan dağılsın başlarsın evine geçinceŞansıma misafir geldi, yine okuyamadım
Evime şu an geçmeyeceğim, eşim şehir dışında olduğu için eve gitmiyorum. Şu günler geçsin başlarım inşallah okumayaSen ara ver biraz kafan dağılsın başlarsın evine geçince