- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Sağol canım Allah razı olsunLimonsuzzcay cok gecmis olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah razı olsunLimonsuzzcay cok gecmis olsun canim
Sağol canım benim Allah razı olsunLimonsuzzcay Geçmiş olsun canım
Bazen altını çiziyorum ama artık onu da yapmıyorum. Uygulamada alıntı olarak yazıyorumOkuduğunuz kitaplar üzerinde iz bırakıyormusunuz?
Hiç okunmamış gibi kaldırıyorum ben ne bi işaret ne bi çizik atamıyorum çok nadir ucunu kıvırır gibi olurum onu da bi ütülemediğim kalır. Böyle kapağı arkaya kıvırıp okuyanları görünce inme gelicek gibi oluyor
Uygulamadan okumaya iyice alıştın galibaBazen altını çiziyorum ama artık onu da yapmıyorum. Uygulamada alıntı olarak yazıyorum
Sadece ilk sayfasına aldığım tarih adım ve kalem oluyor
Böylede hafif geçsin gitsin canım inşallahSağol canım
Amin sağol canım
Sağol canım. İlkindeki gibi başım ağrıyor canım. Buna da şükür bu defa daha hafif geçiyor.
Sağol canım. Biraz kırgınlık ve baş ağrım var. Eşim biraz daha kötü.
Sağol canım
Sağol canım
İnşAllah tatlımBöylede hafif geçsin gitsin canım inşallah
Çok romantikİnşAllah tatlım
Biraz önce eşim görüntülü aradı. Aynı evin içinde telefonla konuşup karşılıklı çay içtik
Sorma sorma aramış diyor ki "çayı da tek başımıza içmeyelim"Çok romantik
İyi gibiyim ama biraz yorgunluk var sanki aynı sebepten kütüphaneye de gidemedim bugün Haftaya artıkHavalar sürekli kapalı o sebeple darlanıyorum ama iyiyim şükür:) Sen nasılsın canım gittin mi bugün kütüphaneye
Olabilir canım benim. Darlamış teyzeyi fazlasıyla.ablam 8 aylık hamile doğuma az kaldı idare edemiyor ister istemezKusura bakma kaçırmışım canım
Yarın akşam online yemek sürprizi yap adamaSorma sorma aramış diyor ki "çayı da tek başımıza içmeyelim"
Bence tamamen havadan, yaz gelsin artık çiçeklensin içimizİyi gibiyim ama biraz yorgunluk var sanki aynı sebepten kütüphaneye de gidemedim bugün Haftaya artık
Ay bende de var ondan. Çok seviyorumMühür dediğin şey kaşe mi şu isim soyisim olan ?
Merak ettim
Geçmiş olsun canım3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
Spoiler vermeyeyim.Sonunu bilmiyorum da 300.sayfadayım daha bazı yerlerde üzülüyorum biraz ama. Sonu hüzünlü mü bilmem.
Yok canım uyguladan okumuyorum kitap takip uygulamasıUygulamadan okumaya iyice alıştın galiba
Bence de eğer başkan gün ayarlarsa konusuruzSpoiler vermeyeyim.