- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Geçmiş olsun canım. Var mı belirtiniz ?3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım. Var mı belirtiniz ?3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
O toplama işi bizde kolay olmuyo . Benim bir şey topladigimi gören oğlum "annem bunu ben dagitayim diye koydu" olarak algılayıp ne yapıyorsa bırakıp hemen benim topladigim şeyi dağıtmaya odaklanıyor. Demek ki ben motivasyon falan bulamam şu saatten sonraBen motivasyonum düşük olduğu zamanlarda, önce bulunduğum yer dağınıksa temizliyorum daha sonra sevdiğim bir çay veya kahve yapıyorum, motivasyon videosu izliyorum.
Sonra gerisi geliyor ben de, kendimi kitap okurken buluyorum
Çok geçmiş olsun canım siz nasıl hissediyorsunuz?3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
Çok geçmiş olsun3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
Martin eden mi bende başlamayalı düşünüyorum
Kayıp tanrılar bitsin ona tam odaklanmak istiyorumMartin eden mi bende başlamayalı düşünüyorum
Mart ayında başlayacam yani 2 gün sonraKayıp tanrılar bitsin ona tam odaklanmak istiyorum
Bu ay kitap okuma bitti mi ?Mart ayında başlayacam yani 2 gün sonra
Pardon ben çocuğu unutmusum benim çocuğum olmadığı için kendimden örnek verdim. Herkesin motivasyon kaynağı farklıdır, öyle düşünmeO toplama işi bizde kolay olmuyo . Benim bir şey topladigimi gören oğlum "annem bunu ben dagitayim diye koydu" olarak algılayıp ne yapıyorsa bırakıp hemen benim topladigim şeyi dağıtmaya odaklanıyor. Demek ki ben motivasyon falan bulamam şu saatten sonra
Çok geçmiş olsun canım3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
Martin eden mi bende başlamayalı düşünüyorum
Martin çok güzel. Ben de şu an okuyorumKayıp tanrılar bitsin ona tam odaklanmak istiyorum
Hüzünlüydü ama ya. Ben yıllar önce okumuştum, ama beni nasıl etkilediğini hatırlıyorum.Martin çok güzel. Ben de şu an okuyorum
Sonunu bilmiyorum da 300.sayfadayım daha bazı yerlerde üzülüyorum biraz ama. Sonu hüzünlü mü bilmem.Hüzünlüydü ama ya. Ben yıllar önce okumuştum, ama beni nasıl etkilediğini hatırlıyorum.
Sağol canımGeçmiş olsun
Amin sağol canımAllah şifa versin
Sağol canım. İlkindeki gibi başım ağrıyor canım. Buna da şükür bu defa daha hafif geçiyor.Geçmiş olsun canım. Var mı belirtiniz ?
Sağol canım. Biraz kırgınlık ve baş ağrım var. Eşim biraz daha kötü.Çok geçmiş olsun canım siz nasıl hissediyorsunuz?
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Havalar sürekli kapalı o sebeple darlanıyorum ama iyiyim şükür:) Sen nasılsın canım gittin mi bugün kütüphaneyeBu hafta yoğunluktan çok gelemedim buralara.
Herkesler iyi mi?