Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma kaçırmışım canımÇarşamba akşamı aldım
Rahatıma düşkünümdür kıvırarak okumak daha rahat oluyor benceNot kısmı değil de, şu arkaya kıvırarak okuma kısmında bi gerildim ahskdkdlf
Kişisel gelişim kitaplarının üzerine not vs yazarım bazen ben de.
Mühür dediğin şey kaşe mi şu isim soyisim olan ?Rahatıma düşkünümdür kıvırarak okumak daha rahat oluyor bence
Yanına kolay okunan bir kitap daha ekle istersen.Az seçilen yolu okuyorum ama bu psikoloji kitaplarını çok yavaş okuyorum ya
İtiraf nasıldı?Bu ay okuduklarim.
Kayip tanrilar ülkesini PDF den okudum
Eki Görüntüle 3014652
Eki Görüntüle 3014653
Geçmiş olsun3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
Sağol canımGeçmiş olsun
Özete daha vaktim olmadiİtiraf nasıldı?
Merak ettim.
Özet sayfasina bir bakayım belki orda özeti vardır.
Geçmiş olsun3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.
Evet bunlardan tam ismim yazıyor benimkindeMühür dediğin şey kaşe mi şu isim soyisim olan ?
Merak ettim
Anladım.Özete daha vaktim olmadi
Begendim ben. Galiba ilk iskender Pala kitabim.
Intikam atesi ile yanan,osmanli arasinda bir casus. Yaptigi sirretlikler felaket. Hasari cocuk gibi.
Bana biraz zor gelmisti dili,okudukca alistim.
Tavsiye ederim. Baya detayci fakat ben severim detayi
Güzel bir hediye alternatifi kitapsevenler için.Evet bunlardan tam ismim yazıyor benimkinde
Evet mantıklı bir roman güzel olabilir.Yanına kolay okunan bir kitap daha ekle istersen.
Allah şifa versin3.aşıyı olmuştuk ama eşimin korona testi pozitif çıkmış. Büyük ihtimalle bizde pozitifizdir.