Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet calcim ya dün 1 ay asıları olmustu hafif ates yaptı gibi doktorda takıpte kalalım dedi bende sürekli delirmiş gibi olcüp duruyorumAteşi mi var kızların
Ben biraz korkağımdırO kadar diyorsun
Allah şifa versin canım şimdi nasılsınHayırlı sabahlar canım.
Dün giremedim hiç. Gece ve gündüz berbat bir mide ağrısı +kusma yaşadım. Uğundum ağrıdan resmen.
Bugün bir nebze iyiyim dünden.
Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınHayırlı sabahlar canım.
Dün giremedim hiç. Gece ve gündüz berbat bir mide ağrısı +kusma yaşadım. Uğundum ağrıdan resmen.
Bugün bir nebze iyiyim dünden.
Dizisi de başladı ama kitabınında okuyacagım güzele benziyorEki Görüntüle 3014491
Yeni kitabım ama martta biter artık bu
Aynen bende dizisini gorup merak ettim dizi izlemeyi sevmediğimden kitabını okuyayım dedim habibiDizisi de başladı ama kitabınında okuyacagım güzele benziyor
Martini kendime aldım netten geldi ablamda şu an. Sırada bekliyor.
Evet calcim ya dün 1 ay asıları olmustu hafif ates yaptı gibi doktorda takıpte kalalım dedi bende sürekli delirmiş gibi olcüp duruyorum
Aa tam olarak benMartini kendime aldım netten geldi ablamda şu an. Sırada bekliyor.
Kütüphaneden kendimi okumaya geri vermeye zorlamak için alıyorum evde okuncak kitaplarım var aslında.
Çok fazla kitabın olduğu yere girmek güzel hissettiriyor.
Kurana ağırlık vermem lazım kalın olmayan bir kitap aldım Veronika Ölmek İstiyor
Aa tam olarak ben
Evde duruyor kitaplar, böyle daha seri okuyorum
O yüzden kütüphane çok iyi oluyor. Uzun zamandır gitmiyordum.
Veronika’yı bugün son dakikada gördüm, 3 kitap hakkımı doldurduğum için alamadım. Bir dahaki sefere artık
Okumayı düşündüklerim arasında.Martini kendime aldım netten geldi ablamda şu an. Sırada bekliyor.
Kütüphaneden kendimi okumaya geri vermeye zorlamak için alıyorum evde okuncak kitaplarım var aslında.
Çok fazla kitabın olduğu yere girmek güzel hissettiriyor.
Kurana ağırlık vermem lazım kalın olmayan bir kitap aldım Veronika Ölmek İstiyor