- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Teyo kaçtı içineŞeyy ımm elea tam olarak kaç kitabı okumayı amaçlıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyo kaçtı içineŞeyy ımm elea tam olarak kaç kitabı okumayı amaçlıyorsun
Yok kız her eltiyle öyle olunmuyor.Çok yalnızım be Teyo. Eltim olsa iki laf soksam ortalığı karıştırsam keşke
Yaa evet kapılarında beklemiştiBenim ücretli geliyorlardı dediğim özel okullar içindi ve o şekilde ücret almalarıda bana çok doğal geldi. Ama devlet okullarında daha toleranslı olunsa ne iyi olur .
C Calcifer Kukrim bu okullara yazar davet etme meselesini konuşurken aklıma geldi. Şanzelize'de isimsiz kahramanimiz sırf aşık olduğu kız çok seviyor diye İhsan Oktay Anar'ın yaşadığı şehre çalıştığı kuruma gidip okullarına söyleşi için gelmesini rica etmişti hatırlıyormusunuz. Bence Tarık Tufan 'ın bizzat kendi başından geçmemişse bile yaşanan bir olaydır bu , aşık kafası ☺
Bu ne kayın aile aşkı böyle sayın teyoEltisine gitmişti
Çok değil ya 1, 2, 3 falan, yazarın kendi kitapları hariçŞeyy ımm elea tam olarak kaç kitabı okumayı amaçlıyorsun
Benim de eltim yok ,nasıl bir şey bu elticilik çok merak ediyorumÇok yalnızım be Teyo. Eltim olsa iki laf soksam ortalığı karıştırsam keşke
Ha yok senin bakış açınla demedim Bak mesajları okumamışsın demekki .Nietzsche kitaplarından ne kadar okuyagiz çok da şey etmeyelim babindan dedim ☺Teyo kaçtı içine
Oluyorsa öyle olsun. Atraksiyon olsun azıcıkYok kız her eltiyle öyle olunmuyor.
Elticilik güzel şeyBenim de eltim yok ,nasıl bir şey bu elticilik çok merak ediyorum
Ha yok senin bakış açınla demedim Bak mesajları okumamışsın demekki .Nietzsche kitaplarından ne kadar okuyagiz çok da şey etmeyelim babindan dedim ☺
Yanı ben Edanın yerinde olsam bu jest yeter bana şans vermem için. Hatta Ihsan Oktay Anar' da sen sırf aşık olduğun kız için mi bu kadar yolu geldin demiştiYaa evet kapılarında beklemişti
Olabilir evet edebiyat fakültesinde de anca böyle jestler etkili olur zaten
Bir an düşündüm şimdi acaba ben kimi görsem en çok mutlu olurum
Bana da yeterdi .Ama Eda nın ruhu biraz değişikti bile bile gitti evlendi o adamlaYanı ben Edanın yerinde olsam bu jest yeter bana şans vermem için. Hatta Ihsan Oktay Anar' da sen sırf aşık olduğun kız için mi bu kadar yolu geldin demişti
Sen çok tatlı minnoş birisin zannımca , eltinle iyi anlaştiğina göre ☺Yok kız her eltiyle öyle olunmuyor.
Bunu Eleadora 'nın kulağına söylesene, fazla açılmasınElticilik güzel şey
Sonradan baktım canım. Kendi kitapları değil ama hakkında yazılanlar tez niteliğinde olabilir. Bu açıdan zorlayabilir
Maalesef reel hayatta da sıkça karşılaştığımız bir durum.Bana da yeterdi .Ama Eda nın ruhu biraz değişikti bile bile gitti evlendi o adamla
Bilmiyorum ki vallaAcaba çok fazla konuşulduğu için itici gelmiş olabilir mi? Ben çok popüler kitapları okuyamıyorum mesela
Eşimin ailesini seviyorum canım. Çok şükür bugüne kadar bir problemimiz de olmadı.Sen çok tatlı minnoş birisin zannımca , eltinle iyi anlaştiğina göre ☺
Bunu Eleadora 'nın kulağına söylesene, fazla açılmasın
Maalesef öyle canım.Ben Dorıan Gray ‘in Portresi ni okuyorum canım, sen ne okuyorsunMaalesef reel hayatta da sıkça karşılaştığımız bir durum.
Sen ne okuyorsun şimdi?
Ya senin pp değişmiş ben de bu kim diyorum
Hep iyi anlaşırsınız ınslalah. Dediğim gibi yok eltim , ama merak ediyorum nasıl olurduk diye muhtemelen iyi anlaşırdık ben de kendi halinde biriyim ☺Eşimin ailesini seviyorum canım. Çok şükür bugüne kadar bir problemimiz de olmadı.
Eleadora kaç tane okuyacaksın. Dostoyevski ve Nietzsche karşılaştırmalı kitaplar var ben de onu merak ettim
Kentaki de mi basılmış eheheh. İş Bankasından oku mutlaka farkı göreceksinBilmiyorum ki valla
Normalde o bende dizilerde var, izleyemiyorum.
Yayınevine baktım simdi kenta yayın evi diye bir yayıneviymiş
Kıskanma zaten canımcım çantanı hazırla gelSitenizde hamam olmasını kiskanmadim ki