- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Biliyorum ya takılıyorum Gerçek olsa kalpten giderimDur sende şimdi ne 50 kitabı? Vur dedik öldürdün 21 kitap paylaştı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ya takılıyorum Gerçek olsa kalpten giderimDur sende şimdi ne 50 kitabı? Vur dedik öldürdün 21 kitap paylaştı ya
Oh sefan olsunEmeğine sağlık canımcım
Şimdi hamamdan geldim zaten içim bi fenaydı listeyi gördüm daha da fenalaşacağım
Eleadora Kuzum sen de bi araştır yarıya indir listeyi sana güveniyorum
Ben kendimce bir eledim ama bakalım life ne diyecek.Emeğine sağlık canımcım
Şimdi hamamdan geldim zaten içim bi fenaydı listeyi gördüm daha da fenalaşacağım
Eleadora Kuzum sende bi araştır yarıya indir listeyi sana güveniyorum
Ben de gidiyordum işte az dahaBiliyorum ya takılıyorum Gerçek olsa kalpten giderim
O listede -1 nedir kiBen kendimce bir eledim ama bakalım life ne diyecek.
Bir de sen felsefenin kısa tarihini okuyordun zaten değil mi? Bak -1
Ay aşkı memnu mu osonunda geldilerEki Görüntüle 3011671
İlk üç kitap zaten genel olarak felsefe ekleme nedenim niçe beyin kime kafa tuttuğunu anlamak eleyebiliriz onları isterseniz. Benim en merak ettiklerim niçe kitapları hariç Nietzsche ile diyalog , Nietzsche ve insan, Nietzsche ve kısırdöngü ile Heideggerin NietzschesiNietzsche nin kendi kitaplarından bir kısmı bende var zaten onun tüm kitapları benim için tamamdır.
Nietzsche ve insanı okumak istiyordum zaten, yorumları da çok iyi o yüzden kesin okunmalı diyorum.
Sen hangileri okunmalı diyorsun? Araştırırken çokça bilgilenmişsindir.
Utandım Peki Life light 50 kitap mi demistin en son e peki Nietzsche uğrunda herşey mübahtır ne yapalım .Gerçi beni etiketlememişti,duyunca buharlasacagimi anladı sanırım
Canim sayı vs belirlemedik.Ne iyi etmişsin, Martinin serüveninde iyi yolculuklar sana
Bizim davet ettiğimiz yazarlar da hep maddi bir karşılık alarak geldiler ve tabi konaklama da dahil. Ücretlerini bilmiyorum ama tabi 25000 de çok fazla geldi bana. Ortalama kaç kişiye olacak söyleşi ve tek sefer mi olacak
Aslında en minnoş kitapla başlamışsınız.Başlangıç için çok doğru bir kitaptı beyaz diş. Levent Cinemre’de bence Jack London kitapları konusunda çok başarılı bir çevirmen modern klasiklerin çevirmeni ama sevmemişsiniz. Can yayınlardan kısa klasiklere ya da Alfa’ya bakın isterseniz belki o çevirmenleri seversiniz.Kızlar size sormak istediğim bir şey var.
Jack London’la ben problemliyiz. Yani sevemedim bir türlü dilini.
Beyaz Diş’i okumuştum ilk. Zar zor bitirdim kitabı.
Şimdi bana çok şaşırabilirsiniz ama Martin’i yarısına gelmeden geri verdim. Biri bana sanki silah zoruyla okutuyordu.
Çeviri ile mi alakalı ben anlam veremedim. Beyaz dişi modern klasikler serisinden okudum
Martin’i hatırlamıyorum kütüphaneden almıştım.
Varsa yayın veya şu kitapla başla dediğiniz önerileriniz alırım
Bu olmadı şimdi512 sayfa bunu okuycam ben Eki Görüntüle 3011672
Ben mart ayını özel olarak Sefillere ayıracağım, sen de 2 cildini al öyle yapSefilleri iade edecem içim el vermedi bunu okumaya
Martin i okurken neyi sevmediniz mesela?Kızlar size sormak istediğim bir şey var.
Jack London’la ben problemliyiz. Yani sevemedim bir türlü dilini.
Beyaz Diş’i okumuştum ilk. Zar zor bitirdim kitabı.
Şimdi bana çok şaşırabilirsiniz ama Martin’i yarısına gelmeden geri verdim. Biri bana sanki silah zoruyla okutuyordu.
Çeviri ile mi alakalı ben anlam veremedim. Beyaz dişi modern klasikler serisinden okudum
Martin’i hatırlamıyorum kütüphaneden almıştım.
Varsa yayın veya şu kitapla başla dediğiniz önerileriniz alırım
Nietzsche ve insanı kesin severiz hiç şüphem yok, diyalog denemeymiş sanırım ya çakılırız ya çıkarız ama her tarzdan bir tane okumak mı lazım acaba sıkılıp off yeter der miyiz ki, içimdeki Nietzsche aşkını öldürmek istememİlk üç kitap zaten genel olarak felsefe ekleme nedenim niçe beyin kime kafa tuttuğunu anlamak eleyebiliriz onları isterseniz. Benim en merak ettiklerim niçe kitapları hariç Nietzsche ile diyalog , Nietzsche ve insan, Nietzsche ve kısırdöngü ile Heideggerin Nietzschesi
Aa bu gözümden kaçmış, şimdi benim de ilgilimi çekti. Baha Tevfik i okuruz, Osmanlı döneminden bir yazarın kaleminden Nietzsche yi okuma fikri kulağa hoş geliyor.Yazarı Baha Tevfik olan Nietzsche Yaşamı ve Felsefesini de yazar osmanlı zamanında yaşamış bir nihilistmiş ondan etkilendim biraz. Yazım dili ağır olabilir belki. Birde Oruç Aruoba teöel görüş ve kavramlar makaleymiş. Onun için bir kaç yerde mutlaka okunmalı diye gördüm.makale olduğu için pdf vardır
Sen gerçekten hamama mı gittin yahuO listede -1 nedir ki
Ben de bu akşam listeye alıcı gözüyle bi bakayım şu an kendimde değilim
Evet canımSen gerçekten hamama mı gittin yahu
Bende çok yükleme yapıp sıkılmaktan korkuyorum.yavaş yavaş yayarak okumak lazımMartin i okurken neyi sevmediniz mesela?
Konu itibari ile çok yönlü hitap yeteneği var romanın o yüzden sevilmemesi nadir rastlanan bir durum en azından benim gördüğüm kadarı ile.
Belki o dönem ruh halinize, modunuza uygun değildi. Martin e iş Bankası yayınlarından bir şans daha verilebilir bence
Nietzsche ve insanı kesin severiz hiç şüphem yok, diyalog denemeymiş sanırım ya çakılırız ya çıkarız ama her tarzdan bir tane okumak mı lazım acaba sıkılıp off yeter der miyiz ki, içimdeki Nietzsche aşkını öldürmek istemem
Aa bu gözümden kaçmış, şimdi benim de ilgilimi çekti. Baha Tevfik i okuruz, Osmanlı döneminden bir yazarın kaleminden Nietzsche yi okuma fikri kulağa hoş geliyor.
Devlet okuluyuz o fiyatı vermemiz mümkün değil üstelik ilkokul semt olarak da öyle eğitim seviyesi yüksek bir semtte değiliz.İyi de kadın bu işten geçimini sağlıyor sonuçta amme hizmeti vermesini bekleyemeyiz.
Not aldım, teşekkür ederimAslında en minnoş kitapla başlamışsınız.Başlangıç için çok doğru bir kitaptı beyaz diş. Levent Cinemre’de bence Jack London kitapları konusunda çok başarılı bir çevirmen modern klasiklerin çevirmeni ama sevmemişsiniz. Can yayınlardan kısa klasiklere ya da Alfa’ya bakın isterseniz belki o çevirmenleri seversiniz.
Aslında konusu merak uyandırmıştı bende, ancak yazarın dili ile ilgili sorunum var sanırım. Çok zor okuyorum, zorlanıyorum. Kitaba tam anlamı ile veremıyorum kendimi.Martin i okurken neyi sevmediniz mesela?
Konu itibari ile çok yönlü hitap yeteneği var romanın o yüzden sevilmemesi nadir rastlanan bir durum en azından benim gördüğüm kadarı ile.
Belki o dönem ruh halinize, modunuza uygun değildi. Martin e iş Bankası yayınlarından bir şans daha verilebilir bence
Nietzsche ve insanı kesin severiz hiç şüphem yok, diyalog denemeymiş sanırım ya çakılırız ya çıkarız ama her tarzdan bir tane okumak mı lazım acaba sıkılıp off yeter der miyiz ki, içimdeki Nietzsche aşkını öldürmek istemem
Aa bu gözümden kaçmış, şimdi benim de ilgilimi çekti. Baha Tevfik i okuruz, Osmanlı döneminden bir yazarın kaleminden Nietzsche yi okuma fikri kulağa hoş geliyor.
Emeğine sağlık Nietzsche ve Insan kitabında hemfikiriz sanırım .Yalnız daha iyi anlayalım derken fazla açılıp hepten kopyalım felsefedenEleadora Levaiz kızlar liste bu müsait olduğunuz zaman arasından seçelim
KİTAP YAZAR ANTİK FELSEFE WALTER KRONZ FELSEFENİN KISA TARİHİ NİGEL WARBURTON FELSEFENİN ÖYKÜSÜ WİLL DURANT NİETZCHE DELEUZE NİETZCHE VE FELSEFE DELEUZE NİETZCHE YAŞAMI VE FELSEFESİ BAHA TEVFİK NİETZCHE YAŞAMI VE FELSEFESİ JULES CHAİX RAY NİETZCHE AÇISINDAN EDEBİYAT OLARAK HAYAT ALEXANDER NEHAMAS NİETZCHE İLE DİYALOG GİONNİ VATTİMO NİETZCHE VE İNSAN İONNA KUÇURADİ NİETZCHE VE KISIRDÖNGÜ PİERRE KLASSOWSKİ MODERN SİYASAL DÜŞÜNCE VE NİETZCHE CHRİSTİAN EMDEN HEİDENGGER'İN NİETZCHESİ VOLKAN AY NİETZCHE- TEMEL GÖRÜŞÜ VE TEMEL KAVRAMLARI ORUÇ ARUOBA ECCO HOMO F. NİETZCHE PUTLARIN ALACAKARANLIĞI F. NİETZCHE ŞEN BİLİM F. NİETZCHE AHLAKIN KÖTÜLÜĞÜ F. NİETZCHE BÖYLE SÖYLEDİ ZERDÜŞT F. NİETZCHE İYİ VE KÖTÜNÜN ÖTESİNDE F. NİETZCHE PUTLARIN BATIŞI F. NİETZCHE