- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Hayırlı geceler canımHayırlı akşamlar ya da geceler
Nasılsınız ,annen nasıl toparlamıştır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler canımHayırlı akşamlar ya da geceler
Özetini merakla bekliyorumEki Görüntüle 3011793
En sevdiğim üçlü. Son Ada yeni başladım ve başlar başlamaz vuruldum Livanlelinin tüm sanatına vurgunum zaten
Benim bir kaynım var, eşimden büyük eşimle aramda da yaş farkı var tabi. Eltimin yaşının bana yakın olacağını pek beklemiyorum o yüzdenBenim var. Yaşlar yakınsa iyi oluyor arkadaş gibi keyifli baya :)
Daha iyi ol teşekkür ederim bu aradaÇok sevindim canım senin adına
Bende iyiyim şükür , aynı koşturmacalar
Hamdolsun canım. İyiyiz artıkHayırlı geceler canım
Nasılsınız ,annen nasıl toparlamıştır inşallah
Heheheeh hiç belli olmaz bakarsın senden bile küçük birini takmış koluna getirmişBenim bir kaynım var, eşimden büyük eşimle aramda da yaş farkı var tabi. Eltimin yaşının bana yakın olacağını pek beklemiyorum o yüzden
Kendisinden 15 yaş küçük biriyle evleneceğini sanmıyorum evlenmesin de lütfen.Heheheeh hiç belli olmaz bakarsın senden bile küçük birini takmış koluna getirmiş
İnşallah canım hepimiz olalımrica ederimDaha iyi ol teşekkür ederim bu arada
Hahaha evet o kadar fark beklemiyordum bence de evlenmesin :)))Kendisinden 15 yaş küçük biriyle evleneceğini sanmıyorum evlenmesin de lütfen.
Aynen ben 23 yaşındayım, kaynım 38 yaşındaHahaha evet o kadar fark beklemiyordum bence de evlenmesin :)))
Geçmiş olsun,Allah kolaylıklar versin işlerinde inşallahBugün çok şükür birkaç sayfa da olsa okuyabildim. Ağır bir diyet yapıyorum haftasonu rahatsizlandim o yüzden, bir yandan mutfakta boya var her yer dandini. Okulda bazı sorunlar çıktı kafamı toparlayıp okumam lazım ama baya yavaşladım.
Yarın erken çıkacağım evde tek başımayken açığı kapatmaya çalışacağım
Aaaa gencecikmişsin ben birkaç gün sonra 36 olacağım. Eltim 32 ama aramızda kalsın ben daha genç gösteriyorumAynen ben 23 yaşındayım, kaynım 38 yaşında
Ayy çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun,Allah kolaylıklar versin işlerinde inşallah
Yok canım evdeyim. Pandemiden bir ay önce ayrılmıştım işten. Hala iş bakmıyorumLife light sen çalışıyor musun
Hatırlatmasaydın iyiydi ehebebBizim 5 eltiye bedel görümcelerimiz var aşk olsun
Yorumunu özet sayfasına yazar mısınBugün Uğultulu Tepeler'i bitirdim ve hayal kırıklığına uğradım. Ben okumadan önce bayağı büyütmüştüm gözümde. Kitabın çok buhranlı bir havası vardı ve bu kadar psikolojik gerilim dolu aşklar beni etkilemedi. Kesinlikle romantizm akımından bahsedince akla ilk geleceklerden. Kısacası bu kitaptaki melodram bana çok fazla geldi. Dram türünden ölümüne kaçan biri değilim hatta okumayı ve izlemeyi seviyorum ancak buradaki dramanın yarattığı duygular bir Nuri Bilge Ceylan filmi izlemek gibi bir şey değildi. Yani bazen bazı karakterlerin ruhsal durumlarına hayret etmek dışında bende duygusal bir uyarı oluşturmadı kitap. Okurken sıkıldım mı hayır ama öyle tadı damağımda kalmadı. İngiliz edebiyatının en önemli eserlerinden biri olduğu düşünülünce acaba ben mi bir yerde bir şeyler kaçırdım veya benim kapasitem mi eserin derinliğini vs anlamaya yeterli değil diye düşünüyorum.
Bence de çok iyi bir eser. Övgüyü hak ediyorAa ben sevmiştim
Bence dönemine göre ses getirecek bir eser olmuş gerçekten