75 olsa olur sanki demisanki gibi
Tesekkur ederim. Daha once hic alisveris yapmamıştım o sitedenKesinlikle amazon. Hem uygun hem çok hızlı
70 75 ideal gibi ,75 olsa olur sanki demi
Rica ederim. Pazartesi günü o siteden geldi siparişlerim. Cuma öğlen sipariş ettik pazartesi geldiTesekkur ederim. Daha once hic alisveris yapmamıştım o siteden
Maşallah eşinizin okuması ayrıca güzel. Birlikte okumalar yapmanız da muhteşemMerhabalar. Ben buralarda yeniyim. Üyeliğim eski aslında ama hiç girip bakmıyordum. Başka bir konu için gelmiştim bu başlık ilgimi çekti. Kısaca bahsedeyim kendimden. 26 yaşında iki kız annesiyim. Kitap okumayı severim ama öyle çok tutkunu değilim. Okul zamanlarında derslerden çok vaktim olmuyordu. Şimdi ise ev işleri ve çocuklardan. Eşim çok sever kitap okumayı, bende ona eşlik etmeye çalışıyorum.. geçen yıl yani ikinci bebegime hamileyken her akşam düzenli ailecek okuma saatimiz vardı. Doğumdan sonra ben bı süre okuyamadım. Şuan bebeğim 9,5 aylık. Şimdi yine düzenli olarak devam etmeye çalışıyoruz okumaya...
Kitapligimizin %95i eşimin kitaplarından oluşuyor. Bende onlardan okuyorum.
Şu an okuduğum bir kişisel gelişim kitabı. Süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı. Yazarı Ahmet Şerif İzgören. 111. Sayfadayim. Çok akıcı ilerliyor kitap.
2021le birlikte daha çok kitap okumayı istiyorum. Aylık okumalara da katılmaya calisacagim.Burada sizinle beraber okumak, yeni yazarlar ve kitaplar keşfetmek, kitaplar üzerine konuşmak çok zevkli olacağa benziyor.
Sevgilerimle
Bızde okuma günü yapardıkMerhabalar. Ben buralarda yeniyim. Üyeliğim eski aslında ama hiç girip bakmıyordum. Başka bir konu için gelmiştim bu başlık ilgimi çekti. Kısaca bahsedeyim kendimden. 26 yaşında iki kız annesiyim. Kitap okumayı severim ama öyle çok tutkunu değilim. Okul zamanlarında derslerden çok vaktim olmuyordu. Şimdi ise ev işleri ve çocuklardan. Eşim çok sever kitap okumayı, bende ona eşlik etmeye çalışıyorum.. geçen yıl yani ikinci bebegime hamileyken her akşam düzenli ailecek okuma saatimiz vardı. Doğumdan sonra ben bı süre okuyamadım. Şuan bebeğim 9,5 aylık. Şimdi yine düzenli olarak devam etmeye çalışıyoruz okumaya...
Şu an okuduğum bir kişisel gelişim kitabı. Süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı. Yazarı Ahmet Şerif İzgören. 111. Sayfadayim. Çok akıcı ilerliyor kitap.
2021le birlikte daha çok kitap okumayı istiyorum. Aylık okumalara da katılmaya calisacagim.Burada sizinle beraber okumak, yeni yazarlar ve kitaplar keşfetmek, kitaplar üzerine konuşmak çok zevkli olacağa benziyor.
Sevgilerimle
Örgüleri de koyunca daha da güzel oluyorNe kadar iç açıcı bı manzara
Bir bu kadarı da okullara eşe dosta dağıttımoh masallah ne kadar güzel duruyo
ne kadar çok kitap var
80 en fazla olabilir di
Her ay okuyacaksan en azında 15 hedef koyalım. Hedef olunca daha okuma azmi geliyorBen hedef belirleyemiyorum. Ama her ay bir kitap bitirmek istiyorum, hic olmazsa bunu yapabileyim. Okumayi cok seviyorum ama mumkun olmuyor ki
BKM , Amazon ve Kitapyurdu. Alacağım kitapların hepisini sepete koyup karşılaştırıyorum. En uygun hangisiyse alıyorum. Her sitenin özellşkerini söyleyeyim sana.Kitap siparislerinizi nereden veriyorsunuz? Ben bi ara d&rdan alıyordum. Sonra burada bir kitapcidan almaya basladim ama istedigim kitaplari bulamiyorum. Online siparis etsem hangi siteyi onerirsiniz?
Şerif hocayı taa 2005-2006 yıllarından tanırım üniversiteye hazırlanırken dersanemize gelip söyleyişi yapardı. Nlp diye bir şeyin olduğunu ondan öğrenmiştimMerhabalar. Ben buralarda yeniyim. Üyeliğim eski aslında ama hiç girip bakmıyordum. Başka bir konu için gelmiştim bu başlık ilgimi çekti. Kısaca bahsedeyim kendimden. 26 yaşında iki kız annesiyim. Kitap okumayı severim ama öyle çok tutkunu değilim. Okul zamanlarında derslerden çok vaktim olmuyordu. Şimdi ise ev işleri ve çocuklardan. Eşim çok sever kitap okumayı, bende ona eşlik etmeye çalışıyorum.. geçen yıl yani ikinci bebegime hamileyken her akşam düzenli ailecek okuma saatimiz vardı. Doğumdan sonra ben bı süre okuyamadım. Şuan bebeğim 9,5 aylık. Şimdi yine düzenli olarak devam etmeye çalışıyoruz okumaya...
Sevgilerimle
Hoşbuldum. Evet ben şanslıyım galiba bu konuda. Genelde erkekler daha az kitap okur, bizde de tam tersiMaşallah eşinizin okuması ayrıca güzel. Birlikte okumalar yapmanız da muhteşem
O halde Hoşgeldiniz
Eşim risalei nur külliyatı okurdu hep. Ben de dinlerdim.Hoşbuldum. Evet ben şanslıyım galiba bu konuda. Genelde erkekler daha az kitap okur, bizde de tam tersieşim de yeni sayılır aslında 2 senedir bu kadar düşkün okumaya. Bende ondan feyz alıyorum diyebilirim
Evet çok güzel oluyor gerçekten. Sürekli yapsanız alışkanlık haline gelir bence yeniden başlamalısınızBızde okuma günü yapardık
Ne güzel oluyor öyle birlikte yorumluyoruz.
Ama sürekli olmuyor tabi.
Cemile çok güzelCemile kitabı da çok güzelokumuştum. Elveda gülsarı, ilk öğretmenim.. Bunlar da güzel
25 olsunKızlar siz hedeflerinizi belirleyin benim biraz işim var gelince tabloya ekleyeyim
Yaa ne güzel, çok şanslısınız. Biz de videolarını açıp dinlerdik bı ara.. Süpermen Türk olsaydı kitabını geçen sene internet üzerinden okumuştum. Bu sene onu, su hortumlu dünyada fil yalniz bir hayvandır 1-2 yi ve başka iki kitabını daha satın aldık. Tekrar tekrar okumalık kitaplar , kitapligimizda olsun ilerde kızlarımız da okusun dedikŞerif hocayı taa 2005-2006 yıllarından tanırım üniversiteye hazırlanırken dersanemize gelip söyleyişi yapardı. Nlp diye bir şeyin olduğunu ondan öğrenmiştimo zamanlar bize kafa dağıtmak ve Motivasyon arttırmak için şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır ve avucunuzdaki kelebek kitaplarını okutmuşlardı. Dili çok sade ve anlatımı iyidir. Uzun zaman sonra aklıma gertirdiniz teşekkür ederim
Kitapların içindeki hikayeler çok güzel ve samimi. Bende listeme süpermen türk olsaydıyı ekledim şimdiYaa ne güzel, çok şanslısınız. Biz de videolarını açıp dinlerdik bı ara.. Süpermen Türk olsaydı kitabını geçen sene internet üzerinden okumuştum. Bu sene onu, su hortumlu dünyada fil yalniz bir hayvandır 1-2 yi ve başka iki kitabını daha satın aldık. Tekrar tekrar okumalık kitaplar , kitapligimizda olsun ilerde kızlarımız da okusun dedik
Eşim yoğun çalışıyor sürekli yapmak zor oluyor her zaman. Benim kitab okuma zamanlarım pek uyuşmuyor.Evet çok güzel oluyor gerçekten. Sürekli yapsanız alışkanlık haline gelir bence yeniden başlamalısınızGeçen sene kızım 1.5 yaşındaydı onun eline de verirdik bı resimli kitap o da incelerdi. Bu sene boyamaya merak saldı.kitaplarini karaliyor yıpratıyor diye kaldırdım tek tek çıkarip veriyorum artık.