- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.116
Ben hedefimi belirledim 40 diyorum.O da olur
Amazon çok iyi en son siparişimi ordan verdim ertesi gün geldi ve en ucuz site ile arasında 15 TL fark vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hedefimi belirledim 40 diyorum.O da olur
Amazon çok iyi en son siparişimi ordan verdim ertesi gün geldi ve en ucuz site ile arasında 15 TL fark vardı
Akıcı heyecanlı oluyor onun kitapları ama dediğim gibi korktuğum için bi şans daha verme konusunda tereddütlüyümBen ilk cirakla başladım sonra cerrahi okudum o kadar etkilendim ki ne psikopat insanlar var dedim
Buz gibi soğuk da çok güzel.
Ben de izleyemem korku filmi, tatlı tatlı Cengiz Aytmatov Cemile okuyorum şu an. Sıfır korku sıfır aksiyonKorkmaya yermi ariyorsun bence şu zamanda seni daha da iyiye götürecek olanları oku.. pek normalleşemiyoruz malum. Hiç korku filmide korku kitabida okuyamam vesveseye mahal veremem hiç kendimi sağlama alırım
Cemile kitabı da çok güzel okumuştum. Elveda gülsarı, ilk öğretmenim.. Bunlar da güzelAkıcı heyecanlı oluyor onun kitapları ama dediğim gibi korktuğum için bi şans daha verme konusunda tereddütlüyüm
Ben de izleyemem korku filmi, tatlı tatlı Cengiz Aytmatov Cemile okuyorum şu an. Sıfır korku sıfır aksiyon
Bende listeme aldım onlardan hangisini okuyorsun? Nasıl akicimi.Akıcı heyecanlı oluyor onun kitapları ama dediğim gibi korktuğum için bi şans daha verme konusunda tereddütlüyüm
Ben de izleyemem korku filmi, tatlı tatlı Cengiz Aytmatov Cemile okuyorum şu an. Sıfır korku sıfır aksiyon
Elveda gulsariya başlayacağım bendeBende şimdi uygulamadan beyaz gemi kitabına başladım
Canım istediğin zaman martin eden a başlayabiliriz bitti okuduğum kitabım.Bende şimdi uygulamadan beyaz gemi kitabına başladım
Kesinlikle amazon. Hem uygun hem çok hızlıKitap siparislerinizi nereden veriyorsunuz? Ben bi ara d&rdan alıyordum. Sonra burada bir kitapcidan almaya basladim ama istedigim kitaplari bulamiyorum. Online siparis etsem hangi siteyi onerirsiniz?
Tamam o zaman beyaz gemiyi sadece 1 sayfa kadar okudum, bırakayım da başlayalım Martin edeneCanım istediğin zaman martin eden a başlayabiliriz bitti okuduğum kitabım.
Fark etmez canım okumak istersen beyaz gemiyi bekleyebilirimTamam o zaman beyaz gemiyi sadece 1 sayfa kadar okudum, bırakayım da başlayalım Martin edene
Başlayalım canım. Çok merak ediyorumFark etmez canım okumak istersen beyaz gemiyi bekleyebilirim
Hedefin kaç peki
Bu yıl 50 kitap okudum. Hedefime ulaştım.Hedefin kaç peki
sanki gibiBu yıl 50 kitap okudum. Hedefime ulaştım.
2021 için 100 dedim az önce ama çok mu acaba