Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk cirakla başladım sonra cerrahi okudum o kadar etkilendim ki ☹️ne psikopat insanlar var dedim
Buz gibi soğuk da çok güzel.
Akıcı heyecanlı oluyor onun kitapları ama dediğim gibi korktuğum için bi şans daha verme konusunda tereddütlüyüm😂😂
Korkmaya yermi ariyorsun :KK70: bence şu zamanda seni daha da iyiye götürecek olanları oku.. pek normalleşemiyoruz malum. Hiç korku filmide korku kitabida okuyamam vesveseye mahal veremem hiç kendimi sağlama alırım 😁🙈
Ben de izleyemem korku filmi, tatlı tatlı Cengiz Aytmatov Cemile okuyorum şu an. Sıfır korku sıfır aksiyon🤪

Akıcı heyecanlı oluyor onun kitapları ama dediğim gibi korktuğum için bi şans daha verme konusunda tereddütlüyüm😂😂

Ben de izleyemem korku filmi, tatlı tatlı Cengiz Aytmatov Cemile okuyorum şu an. Sıfır korku sıfır aksiyon🤪
Cemile kitabı da çok güzel 😊 okumuştum. Elveda gülsarı, ilk öğretmenim.. Bunlar da güzel👍

Bende listeme aldım onlardan hangisini okuyorsun? Nasıl akicimi.

Cemile kitabı da çok güzel 😊 okumuştum. Elveda gülsarı, ilk öğretmenim.. Bunlar da güzel👍
İlk Öğretmenim i okudum ama diğerini listeye eklerim sağ olasın C Calcifer de söylemişti ikisini alırım Cengiz den bu defa🤗

Kitap siparislerinizi nereden veriyorsunuz? Ben bi ara d&rdan alıyordum. Sonra burada bir kitapcidan almaya basladim ama istedigim kitaplari bulamiyorum. Online siparis etsem hangi siteyi onerirsiniz?
Kesinlikle amazon. Hem uygun hem çok hızlı🤩

Merhabalar. Ben buralarda yeniyim. Üyeliğim eski aslında ama hiç girip bakmıyordum. Başka bir konu için gelmiştim bu başlık ilgimi çekti. Kısaca bahsedeyim kendimden. 26 yaşında iki kız annesiyim. Kitap okumayı severim ama öyle çok tutkunu değilim. Okul zamanlarında derslerden çok vaktim olmuyordu. Şimdi ise ev işleri ve çocuklardan. Eşim çok sever kitap okumayı, bende ona eşlik etmeye çalışıyorum.. geçen yıl yani ikinci bebegime hamileyken her akşam düzenli ailecek okuma saatimiz vardı. Doğumdan sonra ben bı süre okuyamadım. Şuan bebeğim 9,5 aylık. Şimdi yine düzenli olarak devam etmeye çalışıyoruz okumaya...
Kitapligimizin %95i eşimin kitaplarından oluşuyor. Bende onlardan okuyorum.
Şu an okuduğum bir kişisel gelişim kitabı. Süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı. Yazarı Ahmet Şerif İzgören. 111. Sayfadayim. Çok akıcı ilerliyor kitap.
2021le birlikte daha çok kitap okumayı istiyorum. Aylık okumalara da katılmaya calisacagim.Burada sizinle beraber okumak, yeni yazarlar ve kitaplar keşfetmek, kitaplar üzerine konuşmak çok zevkli olacağa benziyor.😊
Sevgilerimle 😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X