Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öyle mi dersin ya bana az geldi h m

senin hedefin kaç:)
Benm hamilelik tedavi vs sureclerim biraz zor geçiyor hastane yollari.bu yılda hep bunlarla ugrastigim için kafayı toplamak zaman alıyor o yüzden çok yüksek tutmam büyük ihtimal.hayatimin kitabını yazıyorum yeni yeni şeyler yaşıyorum iyi veya kötü 🙈🤗 o yüzden bazen yaşanır bazen okunur. Fırsat buldukça okuyacağım inşallah dusunmedim henüz

Benm hamilelik tedavi vs sureclerim biraz zor geçiyor hastane yollari.bu yılda hep bunlarla ugrastigim için kafayı toplamak zaman alıyor o yüzden çok yüksek tutmam büyük ihtimal.hayatimin kitabını yazıyorum yeni yeni şeyler yaşıyorum iyi veya kötü 🙈🤗 o yüzden bazen yaşanır bazen okunur. Fırsat buldukça okuyacağım inşallah dusunmedim henüz

Allah kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım 😍😍

o zaman kendi kendine yazdığın şeyleri de bekleriz😍 zaten ciziyosun da demi:)

Allah kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım 😍😍

o zaman kendi kendine yazdığın şeyleri de bekleriz😍 zaten ciziyosun da demi:)
Yok yok yazmam buraya :KK70:
Çizerim gezerim okurum kafam nereye ben oraya 🙈 eller ayaklar rahat durmuyor.
Aynen. Amin teşekkür ederim. Yani demek istediğim bu mesgalelerin arasından kafayı verip pek okuyamıyorum.. :))
Hedefimi düşüneceğim ama bı. ❣️

Ooff lise zamanlarımın vazgeçilmezi idi. Cerrah, Çırak falan 😊 sonra gece uyuyamamaya başladım korkudan bıraktım o yüzden o dönem çünkü hep o tarz kitaplar okudum peş peşe Christophe Grance, Stephen King falan. Aslında artık 28 yaşına geldim belki yeniden okumaya başlayabilirim korkmam heralde yine🤪🤪
Ben ilk cirakla başladım sonra cerrahi okudum o kadar etkilendim ki ☹️ne psikopat insanlar var dedim
Buz gibi soğuk da çok güzel.

Ooff lise zamanlarımın vazgeçilmezi idi. Cerrah, Çırak falan 😊 sonra gece uyuyamamaya başladım korkudan bıraktım o yüzden o dönem çünkü hep o tarz kitaplar okudum peş peşe Christophe Grance, Stephen King falan. Aslında artık 28 yaşına geldim belki yeniden okumaya başlayabilirim korkmam heralde yine🤪🤪
Korkmaya yermi ariyorsun :KK70: bence şu zamanda seni daha da iyiye götürecek olanları oku.. pek normalleşemiyoruz malum. Hiç korku filmide korku kitabida okuyamam vesveseye mahal veremem hiç kendimi sağlama alırım 😁🙈

Biraz düzenledim şükür 🤟

IMG_20201205_155000.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X