Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki hoşgeldiniz aramıza. Bu ay birbirimizi tanıyıp 2021 neler yapacağımızı konuşalım. Hedeflerimizi belirleyelim. Şu an okuduğunuz herhangi bir kitap var mı?
Hayata dön okuyorum onun öncesinde kral kaybederse okudum aşırı güzel herkese öneririm çünkü kendin hayatınızdan bir şeyler buluyorsunuz

Hayata dön okuyorum onun öncesinde kral kaybederse okudum aşırı güzel herkese öneririm çünkü kendin hayatınızdan bir şeyler buluyorsunuz
Kral kaybederse yı okudum. Gerçeği görmesi ne kadar uzun sürdü. Oysaki her şey çok farklı olabilirdi

Evet narsistligin üst seviyesi .çok üzücü günümüz erkeklerinde de bu kadar olmasa da var malesef bence erkekler alıp okumalı ders olsun onlara
Erkekler okusa da ya ben öyle yapmam çok ütopik diye düşünebilirler. Genel olarak narsistlik var çünkü erkeklerde

Ben tess geritsen okuyorum var mı benim gibi hayran olan kitaplarına 🥰
Ooff lise zamanlarımın vazgeçilmezi idi. Cerrah, Çırak falan 😊 sonra gece uyuyamamaya başladım korkudan bıraktım o yüzden o dönem çünkü hep o tarz kitaplar okudum peş peşe Christophe Grance, Stephen King falan. Aslında artık 28 yaşına geldim belki yeniden okumaya başlayabilirim korkmam heralde yine🤪🤪

Ooff lise zamanlarımın vazgeçilmezi idi. Cerrah, Çırak falan 😊 sonra gece uyuyamamaya başladım korkudan bıraktım o yüzden o dönem çünkü hep o tarz kitaplar okudum peş peşe Christophe Grance, Stephen King falan. Aslında artık 28 yaşına geldim belki yeniden okumaya başlayabilirim korkmam heralde yine🤪🤪
Geçen yıl Grance nın imza gününe gittim 😁 imzalı kitapları var bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X