- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
MuhteşemHerkese iyi haftasonları
Eki Görüntüle 2733527
En sevdiğim ikili. Keyifli okumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MuhteşemHerkese iyi haftasonları
Eki Görüntüle 2733527
Hoş geldin canım benim. Seni görmek Büyük mutluluk benim için. Bülbülü Öldürmek'i okumuştum. Güzel kitaptır. Tekrar tekar sorgulama teşvik ediyor.Harika bir topik olmus. Ben de buyuk oglani uyuttum, hemen kahvemi yapip kitabima donecegim.
Coelho'nun Hac kitabini okuyorum. Bugun onu bitirip Harper Lee- Bülbülü Öldürmek kitabina baslamayi umuyorum
Cok duydum daha once ama bende bi takinti var. Bir donem cok populer olan kitaplari hemen alip okumuyorum. Insanlar cok yorum yapinca etkileniyorum. Ya beklentim artiyor ya da tam tersi okumak istemiyorum. O yuzden uzerinden zaman gecmesini bekliyorum. Kitap populerligini yitirince alip okuyorumHoş geldin canım benim. Seni görmek Büyük mutluluk benim için. Bülbülü Öldürmek'i okumuştum. Güzel kitaptır. Tekrar tekar sorgulama teşvik ediyor.
Ya aynı ben ya dedikleri kadar yoksa ya bana hitap etmezse diye hep geri duruyorum. Gerçekten yorumuna önem verdiğim kişilere sorup ondan sonra okuyorum. Çünkü çok popüler kitaplardan bazılarında hüsrana uğradım. Verdiğim paraya üzüldüm resmenCok duydum daha once ama bende bi takinti var. Bir donem cok populer olan kitaplari hemen alip okumuyorum. Insanlar cok yorum yapinca etkileniyorum. Ya beklentim artiyor ya da tam tersi okumak istemiyorum. O yuzden uzerinden zaman gecmesini bekliyorum. Kitap populerligini yitirince alip okuyorum
Herkesin elinde gorunce resmen soguyorun o kitaptanYa aynı ben ya dedikleri kadar yoksa ya bana hitap etmezse diye hep geri duruyorum. Gerçekten yorumuna önem verdiğim kişilere sorup ondan sonra okuyorum. Çünkü çok popüler kitaplardan bazılarında hüsrana uğradım. Verdiğim paraya üzüldüm resmen
Şey gibi hissediyorum popüler ya herkes biliyor ben de okuyorum gibi görüneyim diye elime almışım gibiHerkesin elinde gorunce resmen soguyorun o kitaptan
Altını çizdin miİstiyorum ki evde annem gibi biri olsun ve ben de mutfağa giderek, "Burada gene bir şeyler kaynıyor Muazzez," diye içeri seslenebileyim ve bana "Kaynadığını görüyorsun altını kıs Cemil Bey," denilsin ve ben de hiçbir şey yapmadan mutfaktan çıkayım.
şuraya da kitapta hoşuma giden kısmı ilistireyim:):)
Ay dimi ben de 10 sayfa anca okumusumdur, ufaklik uyandi biri uyuyor biri uyaniyor. PofffŞey gibi hissediyorum popüler ya herkes biliyor ben de okuyorum gibi görüneyim diye elime almışım gibi
Benimki daha uyumadı ama temizlik yapıyorum bende. İnşallah akşam Damızlık Kızın Öyküsü ne başlayacağım.Ay dimi ben de 10 sayfa anca okumusumdur, ufaklik uyandi biri uyuyor biri uyaniyor. Pofff
Altını çizdin mi
İşaretleyebilirsiniz uygulamadanuygulamadan okuduğum için cizemedim calcim
ama eşimle ben bu tıpkı
ya da babamla annem çok tanıdık geldi hoşuma gitti:)
1000k diye bir uygulama var sitesi de var. Bak onu kullanabilirsin. Alıntılarını not edebiliyorsun. Okuduğu kitapları vs. Çok kullanışlı bir uygulamauygulamadan okuduğum için cizemedim calcim
ama eşimle ben bu tıpkı
Benimde katınMerhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemiz Mehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
2. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
2. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
3.Her ay bir yazar belirlenecek, istediğimiz kitabını okuyacağız ( katılım mecburi değil )
4.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
5.Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları sayısıyla birlikte paylaşarak beni ve Mehfam etiketlerseniz listeye ekleyebilirim sizi----
-----------2021 yılı aylık yazar listesi için fikirlerinizi belirtirseniz listemizi oluştururuz---------
Onur konuklarımı davet ediyorum
Mehfam kk birinci noteri @_Gulnihal_ @olive_bluto @Elhan @ZuhalYildizi @Bal0ncuk @HayatSevinceGuzel @mehlika nur @kukrim27 @Ozlemesra @H M @pariko@Youlost16 @Jenna16
Listede adım yok diye gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Zemberekkuşu'nun Güncesi - Haruki Murakami
Ordan da işaretleyebiliyorsun ve alıntılarım diye bir bölümde kaydediliyoruygulamadan okuduğum için cizemedim calcim
ama eşimle ben bu tıpkı
Yaa benim hesabım var orda. Senin de var mı1000k diye bir uygulama var sitesi de var. Bak onu kullanabilirsin. Alıntılarını not edebiliyorsun. Okuduğu kitapları vs. Çok kullanışlı bir uygulama
Bende üyeyim o siteye hayata dön okuyorum1000k diye bir uygulama var sitesi de var. Bak onu kullanabilirsin. Alıntılarını not edebiliyorsun. Okuduğu kitapları vs. Çok kullanışlı bir uygulama
Buyrun, HoşgeldinizBenimde katın
Tabiki hoşgeldiniz aramıza. Bu ay birbirimizi tanıyıp 2021 neler yapacağımızı konuşalım. Hedeflerimizi belirleyelim. Şu an okuduğunuz herhangi bir kitap var mı?Benimde katın