Aynen öyle. En sevdiğim animesi. Biz beraber izler üzerinde konuşuruz. En gıcık olduğumuz karakter de sofiHayao miyazaki cok iyi elbette. Her zaman en iyi ruhlardan kacis denir ama ben yuruyen satoyu cok severim. Senin de calcifer ordan geliyor zaten. Aklima dusuren bu oldu
Ah ah kimler kimlerle calciAynen öyle. En sevdiğim animesi. Biz beraber izler üzerinde konuşuruz. En gıcık olduğumuz karakter de sofiJawlensky kk birinci noteri
Sen koskoca yakışıklı howl bir sümüklünün peşinde gezAh ah kimler kimlerle calci
Benim yakisiklilarimdan biridir howl ama mamarunun yeri baska ve usagi kadar sumuklusunu de gormedimSen koskoca yakışıklı howl bir sümüklünün peşinde gez
Ama ama bende animeciyim unuttun beniAaa konuşabiliriz tabiki. Biz çok severizkk birinci noteri ile. Hayao Miyazaki hayranıyız biz. Çok mutlu oluruz yas
O kadar kısa mı o kitap ya
Ay adını okuyunca Endymionnnnnn diye bağırışı kulaklarımdaBenim yakisiklilarimdan biridir howl ama mamarunun yeri baska ve usagi kadar sumuklusunu de gormedim
Gel hacı sen de gelAma ama bende animeciyim unuttun beni
Tavşan gibi fikrin kulaklarınıbiri howl mu dedi
Evet ortak okumaya koydum. Doğan kitap çok pahalı ya. Hiç sevmiyorum o yayın evini bu yüzden
Tavşan gibi fikrin kulaklarını
Tepedeki evben
rüzgarlı vadiyi çok sevmiştim
howlun yürüyen şatosu
Heisei Tanuki Gassen Pompoko
benim çok fazla sevdiğim anime var
Evet biraz pahalı imişEvet ortak okumaya koydum. Doğan kitap çok pahalı ya. Hiç sevmiyorum o yayın evini bu yüzden
Bütün kitapları öyle. Tarık Turan da geçmiş oraya çok üzüldüm. Kitabı 2 katına çıkmışEvet biraz pahalı imiş
Neyse zemberek için eşime biraz naz yapayım da doğum günüm için aldırayımBütün kitapları öyle. Tarık Turan da geçmiş oraya çok üzüldüm. Kitabı 2 katına çıkmış
E aldın bi zahmetNeyse zemberek için eşime biraz naz yapayım da doğum günüm için aldırayım