- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
1000k yı da yeni açtım uygulamasını kullanıyorum. öyle karmaşık geldi ki anlatamamÇok mantıklı ben de 1000k kullanıyorum o da iyi oluyor
Benim daha önce aklıma gelmedi. Senin yaptığın şey çok mantıklı bencegrubun balığı bi ben miyim ya
En en en en en sevdiğim
çok beğendim ben de. uzun zamandır kitap okumak için böylesine fırsat kollamamıştımEn en en en en sevdiğim
çok iyi fikir ben de deneyeceğim bunuBu arada ben de bir kitabı bitirdikten sonra kitabın bende bıraktığı etkiyi, çıkardığım dersi, düşüncelerimi yazarım not kağıdına kitabın içine bırakırım. Yıllar Sonra dönüp baktığımda çok hoş oluyor, kitabı sanki tekrar okumuş gibi oluyorum
Evet ben de oyle anladimŞimdii doğru mu anlamışım diye teyit edebilir miyiz:)
ocak ayında hepimiz fareler ve insanları okuyacağız okumadıysak, ama bunun dışında serbest olarak da okuduğumuz Kitaplar var. Doğru mudur? Eğer öyleyse benim şu an elimdeki kitap “öfke dansı” :) buna başlayacağım:)
Mesaj yazdigin yerin altinda dosya ekle yaziyor. Oradan secip yukluyorsunKızlar nasıl resim atılıyor buraya
Oraya tıklıyorum ama hiçbir şey çıkmıyorMesaj yazdigin yerin altinda dosya ekle yaziyor. Oradan secip yukluyorsun
BilemedimOraya tıklıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor
Ortak okuma kitapları zorunlu değil. Yıllık hedef belirliyoruzŞimdii doğru mu anlamışım diye teyit edebilir miyiz:)
ocak ayında hepimiz fareler ve insanları okuyacağız okumadıysak, ama bunun dışında serbest olarak da okuduğumuz Kitaplar var. Doğru mudur? Eğer öyleyse benim şu an elimdeki kitap “öfke dansı” :) buna başlayacağım:)
Dosya ekle bas sonra alttan dosyayı seçOraya tıklıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor
Ben de bitirmek için uğraşıyorum. 10 sayfa kaldı inşallah bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?