Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cevabına çok güldüm ya ortaokulda Türkçe dersinde kitap okuyup özet cikarirdik. Tarık Buğra Osmancık kitabı gelmişti bana. O zaman bana çok kalın gelmişti o kitap. Okuyamamistim tabi biraz zaman geçince okudum deyip vermiştimÇok akıcı olması lazım kalın okuyacağım kitabın yoksa buhran geçiririm
Biraz inceleyince belli oluyor aslında , o yüzden hiç okumam okuyacaklarima yonelirim ama arada olur insanda böyle ilerlemez kitab ben bırakırım onu direk.Bu cevabına çok güldüm ya ortaokulda Türkçe dersinde kitap okuyup özet cikarirdik. Tarık Buğra Osmancık kitabı gelmişti bana. O zaman bana çok kalın gelmişti o kitap. Okuyamamistim tabi biraz zaman geçince okudum deyip vermiştim
TamamYsron ekleyeceğim listeye seni
Reading slump mi diyorlardı ? bununla ilgili sanırım egzersizler var bu durumu aşabilmek için, 10 dakika oku 20 dakika ara ver gibi (dakikaları tam hatırlayamıyorum). Bir de nefes egzersizleri vardı sanırım bir araştırmanızı öneririm.
Umarım aşarsınız bu durumu
hoşgeldiniz aramıza
kitapları konuşimak insanda merak uyandırıyor ve bir zaman sonra o döngüyü kırıyorsun merak etme :)
Hoşbuldumm:) mobilden giriyorum gözümden kaçan mesajlar için özür dilerim :) tavsiyeleri dikkate aldım teşekkür ederimmm :)Favori kitaplarımdan bırı, okuduktan sonra konusalım mı
Hoşbuldumm:)Hoşgeldiniz
Bende öyle yaparım herhalde. Burda okuduğunuz tavsiye ettiğiniz kitapları görünce ilkokuldan bu yana hiç kitap okumadığımi farkettim hiçbirini bilmiyorum yazdiklarinizin. Çok geri kalmışımBiraz inceleyince belli oluyor aslında , o yüzden hiç okumam okuyacaklarima yonelirim ama arada olur insanda böyle ilerlemez kitab ben bırakırım onu direk.
Okuldayken olmuştur hepimizin öyle bikac
Akıcı bence. Göz korkuttuğu kadar yok yaniOkuyamam heralde ya sarıyo mu kitap akıcı mı
Hoşbulduk çiçeğim davetin için teşekkür ederimHoşgeldin tatlım
Rica ederim tatlım. Sensiz olur mu hiçHoşbulduk çiçeğim davetin için teşekkür ederim
Oku oku oku derim.Okumadım
BatacağımOku oku oku derim.
Gerçekleştirip bize ozet bile anlatırsın senAralık okuma planım. İnşallah gerçekleştirebilirim,
Eki Görüntüle 2735005
Bakalım gazı aldım gidiyorumGerçekleştirip bize ozet bile anlatırsın sen
Ustteki uc kitabi farkinda olmadan bitirirsin de od zor bir kitap diye hatirlyorum digeri hakkinda bilgim yokAralık okuma planım. İnşallah gerçekleştirebilirim,
Eki Görüntüle 2735005
Babilde ölüm İstanbul'da aşk ı okumuştum. Onun kadar zor mu acabaUstteki uc kitabi farkinda olmadan bitirirsin de od zor bir kitap diye hatirlyorum digeri hakkinda bilgim yok
Od dan sonra yazarin baska kitabina cesaret edemedim, bilmiyorum.Babilde ölüm İstanbul'da aşk ı okumuştum. Onun kadar zor mu acaba
Benim dediğim ilk kitabıydı sanırım. Lise de okumuştum. Bir kaç kitabını daha okumuştum. Gözüm korktuOd dan sonra yazarin baska kitabina cesaret edemedim, bilmiyorum.