- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Yok canım o kadar zor değilBabilde ölüm İstanbul'da aşk ı okumuştum. Onun kadar zor mu acaba
damızlık kızın öyküsü için yorumlarını bekliyorum. alınacaklar listemde.
Okuyayım yorumlarım mutlakadamızlık kızın öyküsü için yorumlarını bekliyorum. alınacaklar listemde.
Tutunamayanlar kadar değilBabilde ölüm İstanbul'da aşk ı okumuştum. Onun kadar zor mu acaba
Calci iza’nın şarkısını okudun muOkuyayım yorumlarım mutlaka
Yoo ilk defa duydum desemCalci iza’nın şarkısını okudun mu
Magda szabo ydu sanırım bende bugün sipariş verdim.Yoo ilk defa duydum desemyazarı kim
Bir bakayım onaMagda szabo ydu sanırım bende bugün sipariş verdim.
Ben hicbir sey yapmiyorumokuduğunuz kitapları unutmamak için ne yapıyorsunuz kızlar? ben uzun yıllardır goodreads kullanıyorum fakat bu sene aynı zamanda defter de tutmaya karar verdim. en azından spoiler falan yazarken rahat olurum dedim
Ben bişey yapmıyorum hafızamda hepsiokuduğunuz kitapları unutmamak için ne yapıyorsunuz kızlar? ben uzun yıllardır goodreads kullanıyorum fakat bu sene aynı zamanda defter de tutmaya karar verdim. en azından spoiler falan yazarken rahat olurum dedim
Yorumlarını yaz mutlaka canım
Ben hicbir sey yapmiyorum
grubun balığı bi ben miyim yaBen bişey yapmıyorum hafızamda hepsi
Çok mantıklı ben de 1000k kullanıyorum o da iyi oluyorokuduğunuz kitapları unutmamak için ne yapıyorsunuz kızlar? ben uzun yıllardır goodreads kullanıyorum fakat bu sene aynı zamanda defter de tutmaya karar verdim. en azından spoiler falan yazarken rahat olurum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?