- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Uzun zamandır aklımda okuyabilir miyim diye sorguluyorum kendimiayy onun için daha zamamın var gibi benim
O zaten sıkıyor kendinetopuğuna sık kanka
aslında o dönemlerde okumalarımda çok maymun iştahlıydım. romantizm, distopya, çıtır çerezlerle birlikte klasik, modern klasik, türk edebiyatı da okurdum. sonra sonra değişti ağız tadım. o yüzden çabuk bitiyordu kitaplar o rakamlar ondan yükseliyorduAma valla çok gıpta ettim
Yaa süper olur gerçekten. 7 kitap var 7 ayımız dolaro seriyi okumak için grup yapsak keşke. Her ay bir kitabını okusak ne güzel olur dimi?
Çok akıcı olması lazım kalın okuyacağım kitabın yoksa buhran geçiririmBen de kalınları okuyunca kendimle daha çok gurur duyuyorum nedense
katılıyorum. gözüm korkuyordu okumak için bana da teşvik oluro seriyi okumak için grup yapsak keşke. Her ay bir kitabını okusak ne güzel olur dimi?
Aynen ya hiç ummadığımız şeyler anlatılıyor. Bizde böyle ponçik ponçik düz okurdukAhahhahaha kanki biz cengiz Aytmatov’un gün olur asra bedeli tahlil ettik allah affetsin kitabı görünce kusasım geliyor
Aynen tatlım 7 kitapevet seri. ama biraz ağır bir kitap böyle yavaş yavaaaaşşş ilerliyor. 7 kitap olması lazımdı. DimiLife light
Al işte bana fırça atana bak. Bende adım konusunda senin gibi üç kağıçıyım belki de hııı ne diyorsun hıÇok akıcı olması lazım kalın okuyacağım kitabın yoksa buhran geçiririm
Benide cagirinEvet dönüşüm
What do you say me ?Al işte bana fırça atana bak. Bende adım konusunda senin gibi üç kağıçıyım belki de hııı ne diyorsun hı
Calci'm bebeğiimm@Oliviaa Üzümlü kekim
Ama bence öyle daha güzel değil mi? Tek birşeyde odaklanmadan hepsinden karışık okumakaslında o dönemlerde okumalarımda çok maymun iştahlıydım. romantizm, distopya, çıtır çerezlerle birlikte klasik, modern klasik, türk edebiyatı da okurdum. sonra sonra değişti ağız tadım. o yüzden çabuk bitiyordu kitaplar o rakamlar ondan yükseliyordu
Hello hello yok birşey akşam paylaşayım adımlarımı durWhat do you say me ?
Çakal mı o kimÇakal 1 başka çakal varsa çıksın ortaa
Birlik olunca oluyor mutlakaFaydası oluyor mu buranın sence
Başka kitaplar belirleyip biz kitap tahlili yaparken sende katılırsın sanırım. Öyle çok güzel olur değil mi C Calcifer
Bekliyorum ama banlanma artık bak biraz kitab bolumunde biraz yemek bölümünde yürüyüş sağlık bölümünde dur zararlı seyelr yapmaHello hello yok birşey akşam paylaşayım adımlarımı dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?