- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
Geçen aynısı oldum.. 2 kitab bitirdim amaTam olarak şu an öyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen aynısı oldum.. 2 kitab bitirdim amaTam olarak şu an öyleyim
ben ayda 20 kitap bitiren insandım analık tüketti beniHoş geldin canım. OOO ben senin 70 80lerini de gördüm. Bu gazla 5 kitap 15 olur :)
Banlı adamı gelmedin diye trip atıp silmeye de utanmıyorhani hani nabacaktim ya gittin gelmedin
Valla en ince kitabım stefan Zweig ev tuğla doluÇakal 1 başka çakal varsa çıksın ortaa
Ohooo o kadar üniversitede okuduk ki biliyorsun biz birde karakter tahliline kadar gireriz. Neler inceledik ağzınız açık kalır. Namık Kemal in intibah romanını okudunuz mu ? Şok olucaksınız aghjjkaybolma bir yere. Hemen 2021 hedefini belirleyelim senin
yaparsın aslansın kaplansınben ayda 20 kitap bitiren insandım analık tüketti beni
Allah aşkına sırayla gel kuzumOhooo o kadar üniversitede okuduk ki biliyorsun biz birde karakter tahliline kadar gireriz. Neler inceledik ağzınız açık kalır. Namık Kemal in intibah romanını okudunuz mu ? Şok olucaksınız aghjj
doğru söylüyor şahidim
Sen yaşamiyorsunki zatenBanlı adamı gelmedin diye trip atıp silmeye de utanmıyor
yok ben o tahttan ineli çok oldu
Valla süper maşallahdoğru söylüyor şahidim
Bak intibah kelimesinin anlamı uyanış. Lisede gariplerime karakterin sevdiği kadının yalanlarına uyanışı gibi bla bla aktarılır. Halbu ki o uyanış o uyanış değil adhjjjAllah aşkına sırayla gel kuzum
Ahahhahaha kanki biz cengiz Aytmatov’un gün olur asra bedeli tahlil ettik allah affetsin kitabı görünce kusasım geliyorOhooo o kadar üniversitede okuduk ki biliyorsun biz birde karakter tahliline kadar gireriz. Neler inceledik ağzınız açık kalır. Namık Kemal in intibah romanını okudunuz mu ? Şok olucaksınız aghjj
Gözlerim neler gördü 1025 sayfa diyo? Ciddili mi oKaramazov Kardeşler
Ama valla çok gıpta ettimyok ben o tahttan ineli çok oldu