• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mehfam Mehfam @samdan cidden 75 okuyabilceniz mi ya 😲
Bu yıl 50 kitap okudum canım. Hatta şuan 51.kitabı okuyorum.
IMG_20201206_142640.jpg

aman yarabbi gözlerim neler görüyor 😍😍😍

yer ayırayım şöyle köşede. 2021 de nasipse okumalarımı artırmak istiyorum ufak chucky izin verirse :KK53:

2021 minimum hedefinim 5 (yazıyla da beş) ama 10 u geçersem de fena olmaz.

şubat ortak okumasına katılmayı çok isterim. takip ettiğim bir bookstgram çok övdü acayip merak ediyorum.

bugün de notre dame'ın kamburunu çıkarttım okumak için. henüz 101 deyim ama çok keyifli ve akıcı.

tekrardan hayırlı olsun topik 🙈

aman yarabbi gözlerim neler görüyor 😍😍😍

yer ayırayım şöyle köşede. 2021 de nasipse okumalarımı artırmak istiyorum ufak chucky izin verirse :KK53:

2021 minimum hedefinim 5 (yazıyla da beş) ama 10 u geçersem de fena olmaz.

şubat ortak okumasına katılmayı çok isterim. talip ettiğim bir bookstgram çok övdü acayip merak ediyorum.

bugün de notre dame'ın kamburunu çıkarttım okumak için. henüz 101 deyim ama çok keyiflii ve akıcı.

tekrardan hayırlı olsun topik 🙈
Hoş geldin canım. OOO ben senin 70 80lerini de gördüm. Bu gazla 5 kitap 15 olur :)

o da var bende. Offf sıraya koyamıyorum bir sürü kitap çıktı yaa :KK70:
Kafka nın hayatını okursan aşkım kitaplarında kendi hayatını yansıttığını daha iyi anlarsın. Her zaman temel temalarında bürokrasi, devlet vs gibi temalar etrafında dönüyor. Aslında dönüşümdeki karakter kendısı yanı

Kafka nın hayatını okursan aşkım kitaplarında kendi hayatını yansıttığını daha iyi anlarsın. Her zaman temel temalarında bürokrasi, devlet vs gibi temalar etrafında dönüyor. Aslında dönüşümdeki karakter kendısı yanı
kaybolma bir yere. Hemen 2021 hedefini belirleyelim senin :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back