- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
tabii ki öyle. hatta o zamanlar hayatım da çok hızlıydı ve çabuk okunan, yormayan kitaplar çok sakinleştiriyordu beni. her şeyden bir parça alıyordumAma bence öyle daha güzel değil mi? Tek birşeyde odaklanmadan hepsinden karışık okumak
Geçen hafta aldım okumadım dahaSineklerin tanrisini okuyan varmı?
Edebiyat Nobel ödüllü merak ettim.Geçen hafta aldım okumadım daha
Bel ki 2021 de başlarız. Gözüm çok korkuyor onda kitapta satır başı bile yokAynen tatlım 7 kitap
Önce marcel proust un denemeleriyle mi başlasak acabaBel ki 2021 de başlarız. Gözüm çok korkuyor onda kitapta satır başı bile yok
Allah bağışlasın. Benimkiler de 34 aylık ve 9,5 aylık.16 aylık
Hiç deme teyzesi. İşte zaten o yüzden senede 25 kitap.Maşallah Allah bağışlasın. Tam hareketli zamanları ya. Off ne tatlıdır o şimdi
Oysa ki çok severdim benAhahhahaha kanki biz cengiz Aytmatov’un gün olur asra bedeli tahlil ettik allah affetsin kitabı görünce kusasım geliyor
Gen okudum onu tam metinGözlerim neler gördü 1025 sayfa diyo? Ciddili mi o
Ben de öyle ya azra kohenin kitabı sürünüyo mesela aylardır bitiremedim üstüne bi sürü kitap bitti o sürünüyoÇok akıcı olması lazım kalın okuyacağım kitabın yoksa buhran geçiririm
Okuyamam heralde ya sarıyo mu kitap akıcı mıGen okudum onu tam metin
O zaman 2022 planlarımızı ekleyelimYaa süper olur gerçekten. 7 kitap var 7 ayımız dolar
Deneyelim bakalım oluyor muÖnce marcel proust un denemeleriyle mi başlasak acaba
Olsun o bile şu durumda çok çok iyiHiç deme teyzesi. İşte zaten o yüzden senede 25 kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?