- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Hmmm. Ya ben aslinda biliyorum da sizi denedimortak kitap listesi yaptık. İlk 3 ay ana sayfada yazılı. Hatta başka istediğiniz varsa ay ay sonuna ekleyerek devam edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm. Ya ben aslinda biliyorum da sizi denedimortak kitap listesi yaptık. İlk 3 ay ana sayfada yazılı. Hatta başka istediğiniz varsa ay ay sonuna ekleyerek devam edelim
16 aylıkKaç yaşında sizinki
Seri mi bu canım, kaç kitap
evet seri. ama biraz ağır bir kitap böyle yavaş yavaaaaşşş ilerliyor. 7 kitap olması lazımdı. Dimi Life lightBilmiyorum ki, ben de simdi ogreniyorum
Hoşbulduk bebeğim. Hangi kitabı okudunuz?Hoş geldin çiçeğim
Anlamıştım hocamHmmm. Ya ben aslinda biliyorum da sizi denedim
Ooo calcim topik yapmış bizi de çağırmış elektra kankim yarışmak ister misin bi tokatlıyım seni de kendine gel
Oluurr diğer kitabıma geçiş yaptım onu okuyadurayım o aradayarın konuşalım mı üzerinde :)
İlk sayfayı oku çiçeğim. Ben şimdi Dönüşüm'ü okuyorum. Sonra da Yürüyen Şato yu okuyacağız ortakHoşbulduk bebeğim. Hangi kitabı okudunuz?
bence sen kk birinci noteri ve Mehfam ile yarış onların hedefi büyükOoo calcim topik yapmış bizi de çağırmış elektra kankim yarışmak ister misin bi tokatlıyım seni de kendine gel
Ooo kankim tokatla ama bende fenayımdır diyim bak aghjjjOoo calcim topik yapmış bizi de çağırmış elektra kankim yarışmak ister misin bi tokatlıyım seni de kendine gel
Heee kanka dönüşümü okudum ama okuyup yorumlarınızı incelerimİlk sayfayı oku çiçeğim. Ben şimdi Dönüşüm'ü okuyorum. Sonra da Yürüyen Şato yu okuyacağız ortak
Maşallah Allah bağışlasın. Tam hareketli zamanları ya. Off ne tatlıdır o şimdi16 aylık
aylık kaç kitap okurum diye düşündüm ben ona göre ortalama bir rakam çıkardımHedefi nasıl belirlediniz? Yılda şu kadar kitap diye mi?
Ooo calcim topik yapmış bizi de çağırmış elektra kankim yarışmak ister misin bi tokatlıyım seni de kendine gel
HoşgeldinizOoo kankim tokatla ama bende fenayımdır diyim bak aghjjj
Var tabikiH M bana o pastadan yok mu
Bu arada dönüşüm sonrası davayı okumanızı öneririm. Çünkü her şey bağlantılı yansıtmak istediği tema aynıİlk sayfayı oku çiçeğim. Ben şimdi Dönüşüm'ü okuyorum. Sonra da Yürüyen Şato yu okuyacağız ortak
Adres yazıyorum hemen özeldenVar tabiki
Mehfam kk birinci noteri cidden 75 okuyabilceniz mi yaaylık kaç kitap okurum diye düşündüm ben ona göre ortalama bir rakam çıkardım
Çok teşekkür ederim isim annemizHoşgeldiniz