Gunaydın canımm
Hocalarım kayıt yaparken hep babama kızdılar 1 yaş büyük göstermiş baban seni diye. Ama başka Bi sıkıntısı olmadıArtisi yada eksisi oldu mu okul hayatında, genelde sonraki seneye yazdirirlar sizde tam tersi olmuş. Benim de 28 Kasım doğum günüm ama kimlikle 01.01 yazıyor. 7 aylık premature doğmuşum küçük kalırım ezilirim okulda diye Ocak 1li yazdirmislar
Günaydııııııınnnnnnnn
Şu an okuduğum kitap "Yeşil Peri Gecesi" canımListede adı olmayan varsa beni etiketleyip bildirim yapabilir
Keyifli okumaların olsun. Bittiğinde değerlendirmeni mutlaka bekliyorumŞu an okuduğum kitap "Yeşil Peri Gecesi" canım
Bakalım seni ne kadar etkileyecek
Su an cok sakin gidiyor. Bakalim nerede vuracakBakalım seni ne kadar etkileyecek
Algernon'a Çiçekler çok etkilemişti beni. Ya çok üzülmüştüm ama ben ona
Bence dan diye vurmuyor. Yani olayın içine girdiğini farkettirmiyor. Bir bakmışım içindesin.Su an cok sakin gidiyor. Bakalim nerede vuracak
Bir cocugun gözünden anlattığına gore, cocuklarin basina kotu seyler gelecek demektir ki bu da beni her sayfada korkutuyorBence dan diye vurmuyor. Yani olayın içine girdiğini farkettirmiyor. Bir bakmışım içindesin.
Yazacağım canım mutlakaKeyifli okumaların olsun. Bittiğinde değerlendirmeni mutlaka bekliyorum
Konusu beni çok etkiledi, eminim beni de etkileyecek çok merak ettim.Algernon'a Çiçekler çok etkilemişti beni. Ya çok üzülmüştüm ama ben ona
Ahhh kitap okumak sevilmez mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?