Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.

ben negatifim. Ama o siralsrda cok agrilarim ve yorgunlugum vardi.
Bana da cok ilginc geliyor.

6. gun bitiyor bugun karantinada.
Geçmiş olsun. O kadar belirsiz ki bu covidle ilgili her şey. Insan şaşırıyor sağlıklı günlere kavuşalım inşallah

Yook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedim kurallar neyse o dur olsun daha sonraki aylar var
Anladım sanki tamam o zaman sana bi ayrıcalık olsun. Olabilir demi C Calcifer başkannn

Bebekten sonra doğru düzgün kitap okuyamamıştım. Buradaki bildirimleri açtım, motive etti sanırım beni. Kitaplığımdaki ince bir kitaptan başlayayım dedim. Satranç’ı bitirdim.
Yaa ne mutlu sana 2021 hedefi de belirleyelim mi sana da

Olur ama gün içinde canlı dersler, ev işleri, bebek derken sizin kadar çok okuyamam sanırım. Sence ne olmalı hedefim? Bir de ortak okuma yapılıyor mu?
Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seni
Ortak okumalar için fikirlere de açığız

Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seni
Ortak okumalar için fikirlere de açığız
O da pek azmış ya. Her ay iki kitap olsun. O zaman senelik 25 olsun, düz hesap diyelim. Her ay bir tane ortak kitap mı okunacak peki?

Had
Hadi bakalım guzel haberlerini alırız inşallah ovitrelle sonrası queen gambit izleyebilirsin güzeldi o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…