- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.212
- 598
Geçmiş olsun. O kadar belirsiz ki bu covidle ilgili her şey. Insan şaşırıyor sağlıklı günlere kavuşalım inşallahMesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.
ben negatifim. Ama o siralsrda cok agrilarim ve yorgunlugum vardi.
Bana da cok ilginc geliyor.
6. gun bitiyor bugun karantinada.
Tamam teşekkür ederimBu ay Ocak olarak sayarız seni olur mu ?
Yaa ne mutlu sanaBebekten sonra doğru düzgün kitap okuyamamıştım. Buradaki bildirimleri açtım, motive etti sanırım beni. Kitaplığımdaki ince bir kitaptan başlayayım dedim. Satranç’ı bitirdim.
Olsun tabiki
Aynen inşallah aksilik olmassa
Bir ara kitap o kadar sarıyordu ki beni uyku uyumuyordum
Olur ama gün içinde canlı dersler, ev işleri, bebek derken sizin kadar çok okuyamam sanırım.Yaa ne mutlu sana2021 hedefi de belirleyelim mi sana da
Film izleyemiyorum valla okumaktan
Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seniOlur ama gün içinde canlı dersler, ev işleri, bebek derken sizin kadar çok okuyamam sanırım.Sence ne olmalı hedefim? Bir de ortak okuma yapılıyor mu?
Film izleme kitap okuFilm izleyemiyorum valla okumaktan
O da pek azmış ya. Her ay iki kitap olsun. O zaman senelik 25 olsun, düz hesap diyelim.Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seni
Ortak okumalar için fikirlere de açığız
Sabah okudum yeterFilm izleme kitap oku
Canısı, ben fareler ve insanları okuduydum. Yine de arada yazayım mı?alsem kitap okumayı seviyorsanseni de bekliyorum
Hadi bakalım guzel haberlerini alırız inşallah ovitrelle sonrasıİyiyim canım sen nasılsınaz önce kendime ovitrelle vurdum ilk kez gerilmişim biraz şimdi kendime bi tost yapıp kitabımı okuyacağım sonra da netflixe geçerim bugün eşim nöbetçi güzel dizi önerileriniz varsa beklerim bu ara dizi arayışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?