Aldkglldgl biraz öyle olduHangi yorumu beğeneceğimi şaşırdım iyi kaynatmışsınız kaşla göz arasında
MalesefYa hani eskilerin nüfus cüzdanında hep şey yazar 01.01 öyle mi? İlk defa birininkş gerçekmiş
Onu nasıl seçeceğiz ki
Özümseyerek okuyorsun o zamanben bazen okuduğum kitabı da anlamam çünkü kafam orda bişeye takılır devamlı düşünürüm
oğuz Atay Sebahattin Ali de o yüzden seviyorum galiba. karakterleri gibi benim kafamın içi de
mesela korkuyu beklerkendeki adamın bazı şeyleri bende de var. okurken hiç yabancılık çekmedim
Gidiyor musun küsmedin demiİyi akşamlar kitabseverler .
Onu nasıl seçeceğiz ki
Sus deme öyle sonra kabul ettirecekGidiyor musun küsmedin demi
Yook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedimGidiyor musun küsmedin demi
Seni istisna sayarım kiYook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedimkurallar neyse o dur olsun daha sonraki aylar var
Sus deme öyle sonra kabul ettirecek
Özümseyerek okuyorsun o zaman
Yook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedimkurallar neyse o dur olsun daha sonraki aylar var
Kiyamadi ki bideSeni istisna sayarım ki
Bir ara kitap o kadar sarıyordu ki beni uyku uyumuyordumevet aşırı etkisinde kalıyorum bazen. okurken kaskatı kesilirim falan
Teşekkür ederim canım inşallahbu ay okursun canım. hedefi sen de gelince belirlersin. inşallah istediğin gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?