- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.212
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. O kadar belirsiz ki bu covidle ilgili her şey. Insan şaşırıyor sağlıklı günlere kavuşalım inşallahMesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.
ben negatifim. Ama o siralsrda cok agrilarim ve yorgunlugum vardi.
Bana da cok ilginc geliyor.
6. gun bitiyor bugun karantinada.
Tamam teşekkür ederimBu ay Ocak olarak sayarız seni olur mu ?
Yaa ne mutlu sana 2021 hedefi de belirleyelim mi sana daBebekten sonra doğru düzgün kitap okuyamamıştım. Buradaki bildirimleri açtım, motive etti sanırım beni. Kitaplığımdaki ince bir kitaptan başlayayım dedim. Satranç’ı bitirdim.
Olsun tabiki
Aynen inşallah aksilik olmassa
Bir ara kitap o kadar sarıyordu ki beni uyku uyumuyordum
Olur ama gün içinde canlı dersler, ev işleri, bebek derken sizin kadar çok okuyamam sanırım. Sence ne olmalı hedefim? Bir de ortak okuma yapılıyor mu?Yaa ne mutlu sana 2021 hedefi de belirleyelim mi sana da
Film izleyemiyorum valla okumaktanLife light gelemedi beğeni yapmaktan
Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seniOlur ama gün içinde canlı dersler, ev işleri, bebek derken sizin kadar çok okuyamam sanırım. Sence ne olmalı hedefim? Bir de ortak okuma yapılıyor mu?
Film izleme kitap okuFilm izleyemiyorum valla okumaktan
O da pek azmış ya. Her ay iki kitap olsun. O zaman senelik 25 olsun, düz hesap diyelim. Her ay bir tane ortak kitap mı okunacak peki?Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seni
Ortak okumalar için fikirlere de açığız
Sabah okudum yeter birazda gece yatmadan okurumFilm izleme kitap oku
Canısı, ben fareler ve insanları okuduydum. Yine de arada yazayım mı? Şu aralar Orhan Veli’nin şiirlerini okuyorum.alsem kitap okumayı seviyorsanseni de bekliyorum
Hadi bakalım guzel haberlerini alırız inşallah ovitrelle sonrası queen gambit izleyebilirsin güzeldi oİyiyim canım sen nasılsın az önce kendime ovitrelle vurdum ilk kez gerilmişim biraz şimdi kendime bi tost yapıp kitabımı okuyacağım sonra da netflixe geçerim bugün eşim nöbetçi güzel dizi önerileriniz varsa beklerim bu ara dizi arayışındayım