• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela esim pozitif. Ailesi denpozitif.

ben negatifim. Ama o siralsrda cok agrilarim ve yorgunlugum vardi.
Bana da cok ilginc geliyor.

6. gun bitiyor bugun karantinada.
Geçmiş olsun. O kadar belirsiz ki bu covidle ilgili her şey. Insan şaşırıyor sağlıklı günlere kavuşalım inşallah 😊🌸🌸

Yook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedim 🙈 kurallar neyse o dur olsun daha sonraki aylar var ❣️
Anladım sanki 🥰 tamam o zaman sana bi ayrıcalık olsun. Olabilir demi C Calcifer başkannn🤔

Bebekten sonra doğru düzgün kitap okuyamamıştım. Buradaki bildirimleri açtım, motive etti sanırım beni. Kitaplığımdaki ince bir kitaptan başlayayım dedim. Satranç’ı bitirdim. 🥳
Yaa ne mutlu sana 🥰🥰 2021 hedefi de belirleyelim mi sana da

Okuyorum ben yeaaa 🤪
IMG_20201206_205847.jpg

Olur ama gün içinde canlı dersler, ev işleri, bebek derken sizin kadar çok okuyamam sanırım. 🥺 Sence ne olmalı hedefim? Bir de ortak okuma yapılıyor mu?
Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seni💜
Ortak okumalar için fikirlere de açığız 😌

Ortak okumaları ilk sayfaya ekledik. Seni zorlamayacak şekilde her ay bir kitap olabilir mesela. Hem de motive eder seni💜
Ortak okumalar için fikirlere de açığız 😌
O da pek azmış ya. Her ay iki kitap olsun. O zaman senelik 25 olsun, düz hesap diyelim. 🤣 Her ay bir tane ortak kitap mı okunacak peki?

Had
İyiyim canım sen nasılsın 🥰 az önce kendime ovitrelle vurdum ilk kez gerilmişim biraz 🙈 şimdi kendime bi tost yapıp kitabımı okuyacağım sonra da netflixe geçerim bugün eşim nöbetçi güzel dizi önerileriniz varsa beklerim bu ara dizi arayışındayım🥳
Hadi bakalım guzel haberlerini alırız inşallah ovitrelle sonrası 🥰🥰 queen gambit izleyebilirsin güzeldi o 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back