Ben bugun teli elime nasıl almadıysam sabah yazılanları yeni görüyorum pek yoğundum ev işleriyle zaaarİyiyim canım. Daha kahvaltıdan yeni kalktım. Bütün gün iş güç uğraşacağım artık. Sen nasılsın canım
İnşallah canımHadi bakalım guzel haberlerini alırız inşallah ovitrelle sonrasıqueen gambit izleyebilirsin güzeldi o
Yaaa bu ne kadar guzel bişey olmuss sagol canım benimEki Görüntüle 2734138
İşte böyle yaptım hanımlar dün
Her sayfada 4 ay var 3 sayfa toplam. Her aya 2 tane kalemini beğendiğim yazarlardan ekledim(24 tane) Kalan 3 satır da artık o ay kimi okumak istersem kısmet
C Calcifer
Mehfam
Heeey calcimm geçmiş olsun bunarada anlanlar covid olmus sanırım dimi nasıl durumları evdeler mi
Bendee sonra da satranca sarmıstık eşimşe tekrar o dizi sayesindeİnşallah canımizledim o diziyi bi solukta bitirdim
İnsanı heveslendiriyorBendee sonra da satranca sarmıstık eşimşe tekrar o dizi sayesinde
Böyle böyle hedefler yükselecek işteO da pek azmış ya. Her ay iki kitap olsun. O zaman senelik 25 olsun, düz hesap diyelim.Her ay bir tane ortak kitap mı okunacak peki?
Olsun okumaya devam. 2021 için hedef belirleyelim mi? Seni de listeye ekleyeyimCanısı, ben fareler ve insanları okuduydum. Yine de arada yazayım mı?Şu aralar Orhan Veli’nin şiirlerini okuyorum.
Valla ben de çok yoruldum. Çocuğu yatıracağım onunla uyuya kalabilirimBen bugun teli elime nasıl almadıysam sabah yazılanları yeni görüyorum pek yoğundum ev işleriyle zaaar
Biraz ağrım var diyor karantinadalar ailecekHeeey calcimm geçmiş olsun bunarada anlanlar covid olmus sanırım dimi nasıl durumları evdeler mi
Böyle böyle hedefler yükselecek işte
Evet ama zorunlu değil katılmak. Biz üç ayı belirledik diğerlerini de belirleriz beraber.
25 olarak ekliyorum listeye
Var bi yerdeşu yürüyen şato şeyini halledelim ya
PDF sini bulup okuyalım bari. o listede o kitap olmaz mı ya
İnşallah agır olmadan atlatırlar yaa virus dıbımıze kadar geldi artık allah korusun hepimiziBiraz ağrım var diyor karantinadalar ailecek
Bulalım listeye ekleyelimşu yürüyen şato şeyini halledelim ya
PDF sini bulup okuyalım bari. o listede o kitap olmaz mı ya
Bugün görüntülü aradım iyiydi şükürİnşallah agır olmadan atlatırlar yaa virus dıbımıze kadar geldi artık allah korusun hepimizi
Ohh çok şükür sen gorusmusmuydun peki yakınlarda yoksa farklı illerdemisizBugün görüntülü aradım iyiydi şükür
Ayni illerde ama uzağız birbirimize. Yok görüşmedik. Diyordu apartman hep korona oldu diyeOhh çok şükür sen gorusmusmuydun peki yakınlarda yoksa farklı illerdemisiz
Ayyy yaa gorusmese bile aynı apartmanda yaşanda bile bı sekılde bulaşıyor baksana gırerken cıkarken illa bı temas oluyor biran once gecse şu illette rahatlasakAyni illerde ama uzağız birbirimize. Yok görüşmedik. Diyordu apartman hep korona oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?