• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı geceler kitap kurtlarııııı :KK68:
Ben oturup 2021 için bir hedef listesi hazırladım kendime. :KK45:
Çıktısını aldım yanına eklediğim boş kutulara renkli kalemlerle ay isimleri yazdım.
Her aya 2 yazar yerleştirdim bunların çoğu genel olarak kitaplarını beğendiklerim, bir kısmını da daha önce okumadığım merak ettiğim yazarlar.
Her aya 5 kitaplık satır ayırdım ortalama 5 kitap bitirirsem yılda 60 olur diye yıllık hedefimi de 60 olarak belirledim bu arada C Calcifer bilgin olsun :KK51:
Belirlediğim iki yazar dışında o ay çok satanlardan, buradaki tavsiyelerden, arkadaş önerilerinden yola çıkarak tamamlayacağım aylık 5 kitap hedefini. Daha fazla okuyacak olursam diye tablolar arasını boş bıraktım ekleme yaparım diye.
İnşallah Allah ömür verir sağlıkla bu hedefi tamamlarım, buradaki herkes için bu duam aynı zamanda:dua::KK200:

Bir önceki ayın 15 inden sonra sipariş girmeye çalışacağım kitaplar için kargo garanti olsun yeni aya yetişsin diye:KK53:
Evde de okumadıklarım var Dünya Klasikleri özellikle onları araya serpiştirmek istiyorum.
Fikir olması için bir sayfasını atayım buraya benim gibi tablo oluşturmak isteyen olursa diye :KK68:

Ahhh bende dönüşümü okuduğumda dürüstlük ve kendim olabilmenin ne kadar önemli olduğunu birkez daha anlamıştım. Etrafta anlamayan insanların nasıl da enerjimizi tükettiğini... Ama herşeye rağmen ben demenin, benim fikirlerim, benim duygularım da var diye dimdik durmanın önemini kavramıştım. İncecik bir kitap ama çok şeyler hissettirmişti😇
O kadar merak ettim ki donusum kitabini. Kumarbazi bitirip donusumu okumak istiyorum.

Bir önceki ayın 15 inden sonra sipariş girmeye çalışacağım kitaplar için kargo garanti olsun yeni aya yetişsin diye:KK53:
Evde de okumadıklarım var Dünya Klasikleri özellikle onları araya serpiştirmek istiyorum.
Fikir olması için bir sayfasını atayım buraya benim gibi tablo oluşturmak isteyen olursa diye :KK68:
Çok sevinirim canım benim 💜

Hayırlı geceler kitap kurtlarııııı :KK68:
Ben oturup 2021 için bir hedef listesi hazırladım kendime. :KK45:
Çıktısını aldım yanına eklediğim boş kutulara renkli kalemlerle ay isimleri yazdım.
Her aya 2 yazar yerleştirdim bunların çoğu genel olarak kitaplarını beğendiklerim, bir kısmını da daha önce okumadığım merak ettiğim yazarlar.
Her aya 5 kitaplık satır ayırdım ortalama 5 kitap bitirirsem yılda 60 olur diye yıllık hedefimi de 60 olarak belirledim bu arada C Calcifer bilgin olsun :KK51:
Belirlediğim iki yazar dışında o ay çok satanlardan, buradaki tavsiyelerden, arkadaş önerilerinden yola çıkarak tamamlayacağım aylık 5 kitap hedefini. Daha fazla okuyacak olursam diye tablolar arasını boş bıraktım ekleme yaparım diye.
İnşallah Allah ömür verir sağlıkla bu hedefi tamamlarım, buradaki herkes için bu duam aynı zamanda:dua::KK200:
Harika hesap yapmışsın :KK36: araya örgü de sıkıştıracak mısın🥰

Harika hesap yapmışsın :KK36: araya örgü de sıkıştıracak mısın🥰
Tabikii inşallah örgü, nakış, ahşap boyama, puzzle, geri dönüşüm nesneleri bunlarsız da duramam ben. Yaparım Allah ın izniyle 🤗🤗

Yarın palyaçoyu birleştireceğim 🤭 kek ip aldım şal örmek istiyorum kendime 🥰
Aaa birleşmiş halini paylaş yine 🤩🤩 kışın en güzel aktivite ya örgü kolay gelsin şimdiden şal için 🤗🤗

Ben de çok severim örgü işlerini:) Bu ara punch yapıyorum çok keyifli:) Bana önerebileceğin kitap falan var mı canım amigurumi için?
Aslında video izleyerek daha kolay öğrenebilirsiniz birçok oyuncağın tarifi hem yazılı hem görsel olarak internette de mevcut 🤗🤗 ben tığ işi pek bilmiyordum youtube sağ olsun😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back