O zaman Mart ortak okumaya ekleyelimUcanSupurge
Henüz o tarz yazarlara yeni başladım sayılır. Emrah Serbes okumuştum sadece. Ama teşekkür ederim bakacağım :))Ooo Alper Canıgüz. O tayfanın kitapları güzel oluyor. Bu arada Murat Menteş kitaplarında BKM de%50 indirm var
Herkes bitirdi ben kaldımAn itibariyle Fareler ve İnsanlar’ı bitirmiş bulunuyorum. Ahh Lennie keşke sarılabilseydim sana
O kadar güzel ki bir solukta bitireceğinden eminimHerkes bitirdi ben kaldımmerak içindeyim
Tutun beniiDurduramıyor kendini
EvetO zaman Mart ortak okumaya ekleyelimUcanSupurge
Dokunmadan - Nermin Yıldırım kitabını şimdi bitirdim geldim. Küçük prensi okuyacağım öyle başlangıç için
Tamam o zaman. Mart ayı ortak okumamız Algernon'a Çiçekler oluyor
Nernim yıldırım Unutma Dersleri ni okumuştum. Sade dinlendirici ve düşündürücü. Diğer kitaplarını da okumak istediğim yazarlardanAz önce dokunmadan kitabımı bitirdim. Kitabın kütüphaneme nasıl geldiğini hatırlamıyorum ve de imzalıçok uzun zamandır bendeydi ve okumamıştım
Kitabın kurgusu çok kuvvetli değil ama sanırım bu kitabı biraz çekici yapıyor yani çok yalın bir kitap sade karmaşıklık yok. Biraz kafa dinliyeyim ama kitap okumayı da bırakmak istemiyorum denilen zamanlar varya tam o zamanların kitabı.
En çok beğendiğim yönü ise yazarın dili, cümle güzellikleri, vurgusu inanılmaz tam bir Türkçe abidesi gibi. Yani okumayınca bir şey kaybedilmez ama okunursa yazım tarzından keyif aldıracak bir kitap gibi.
Merak ediyordum o kitabi, isabetli bir secim olmusTamam o zaman. Mart ayı ortak okumamız Algernon'a Çiçekler oluyor
Ben okudum ama okumayan çıkmışMerak ediyordum o kitabi, isabetli bir secim olmus
Ben de katılabilir miyimBen okudum ama okumayan çıkmış
Neyse senin de okumadigin baska bir kitap daha secerizBen okudum ama okumayan çıkmış
Okuyanlar başka bişey okur demiTamam o zaman. Mart ayı ortak okumamız Algernon'a Çiçekler oluyor
Neyse senin de okumadigin baska bir kitap daha seceriz
Daha gruba alınmadım ama ben de merak ettim bunuOkuyanlar başka bişey okur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?