Hormonlarım tavan zatenDur sen ağlama şimdi zaten
Oku oku yetisirim belkiYaa unuttum ben. Ama beklerim zaten sadece 1 sayfa okudum. Hemen bırakıyorum. Seni beklicem
Şimdi uçurtmanin uuu su desek ağlarsınHormonlarım tavan zaten
Olsun beklerim. Başka kitaba başlarım bendeOku oku yetisirim belki
Yeni kitaba başladım gelmedi diye boş durmamış olursunn
Ya kargo 2 7 gün arası diyor BKM den aldım 3.gun bekliyorum bakalım.Olsun beklerim. Başka kitaba başlarım bende
Bkm bazen çok gecikiyor. Ama mng kargo ise hemen gelir. Arkadaş bana bkmden mng ile sipariş vermişti kitapları 4. Günde geldiydi.Ya kargo 2 7 gün arası diyor BKM den aldım 3.gun bekliyorum bakalım.
MNG aynen bekliyorum bakalımBkm bazen çok gecikiyor. Ama mng kargo ise hemen gelir. Arkadaş bana bkmden mng ile sipariş vermişti kitapları 4. Günde geldiydi.
Hemen gelir inşallah. Beklemesi çok zor. Bu sefer de Amazon çok geciktirdi kitaplarımıMNG aynen bekliyorum bakalım
1 haftayı geciktirmesinde gelir inşallah.Hemen gelir inşallah. Beklemesi çok zor. Bu sefer de Amazon çok geciktirdi kitaplarımıhâlâ vermedi kargoya.
Mendil vereyimmiiii gözüm.
3 kez yazdım müşteri hizmetlerine. Yakında beni engelleyecekler1 haftayı geciktirmesinde gelir inşallah.
Her yerde oluyor bazen bu gelirler inşallah
İyi oluyor onlara ben bı dadansam kurtulamazlar3 kez yazdım müşteri hizmetlerine. Yakında beni engelleyecekler
BKM indirim zamanlarında çok geç yolluyor. Bazen kitapların yıpranmış bir şekilde geldiği de oluyor. Artık oradan almıyorum :/Ya kargo 2 7 gün arası diyor BKM den aldım 3.gun bekliyorum bakalım.
Olabilir deneyimleyim bakarım duruma göreBKM indirim zamanlarında çok geç yolluyor. Bazen kitapların yıpranmış bir şekilde geldiği de oluyor. Artık oradan almıyorum :/
Bi daha mı yazsamİyi oluyor onlara ben bı dadansam kurtulamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?