• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlaaaar. Örgü ben de yapıyorum ve bazen şurasını da bitireyim burasını da öreyim diye kendimi kaptırınca kitap ikinci planda kalıyor 🤭🤭

Hayatimda hic girismemistim
Cocukken tig ile lif ordum ama araya 17 agustos girince sonrada ergenlik hic niyetlenmedim
Uretmek istiyorum kamuda evraklarin icinde ruhum curumeye basladi sanki
2 parmak seye mutlu oluyorum
Hic bsy ormesem oyuncak bebeklere battaniye orucem yine orucem ogrenicem

Herkese selam. Var mı sizinde yarım bıraktığınız kitaplar? Ben geçen sene kürk mantolu Madonna okuyordum yarım kaldı. En başından okumak üzere listeme ekledim 😊

ben kurtlarla koşan kadınları bırakmıştım yarım. ama pişman değilim. kendini çok tekrarliyodu sıkıldım:D

Günaydın. Güne bir depremle başladık Allah korusun cümlemizi. Dün çok okuyamadim kitap bugün de temizlik yapmak gerekiyor(eşimle direniyoruz bakalım belki bugün yaparız 😄) fırsat bulursam baya okumak istiyorum🌸🌸

geçmiş olsun canım bı sıkıntı yoktur inşallah

Hayatimda hic girismemistim
Cocukken tig ile lif ordum ama araya 17 agustos girince sonrada ergenlik hic niyetlenmedim
Uretmek istiyorum kamuda evraklarin icinde ruhum curumeye basladi sanki
2 parmak seye mutlu oluyorum
Hic bsy ormesem oyuncak bebeklere battaniye orucem yine orucem ogrenicem
Çok keyifli bir terapi, ortaya bir şey çıktıkça mutlu oluyor insan, bana şişle örmeyi anneannem öğretti çocukken, tığ işlerini youtube dan ögrendim. Şimdi yeğenime tavşan örmeye çalışıyorum kafamdan bi tarife bakmadan bakalım ne çıkacak ortaya😂😂

geçmiş olsun canım bı sıkıntı yoktur inşallah
Bizde yok şükür bir sıkıntı ama Elazığ Malatya nasıl hissetmiştir kimbilir biz Urfa da böyle sallandıysak. Allah korusun cümlemizi, bu yıl bi durulmadı Elazığ tarafları 🤷‍♀️😔

Çok keyifli bir terapi, ortaya bir şey çıktıkça mutlu oluyor insan, bana şişle örmeyi anneannem öğretti çocukken, tığ işlerini youtube dan ögrendim. Şimdi yeğenime tavşan örmeye çalışıyorum kafamdan bi tarife bakmadan bakalım ne çıkacak ortaya😂😂

Aksam biraz model baktim aklimi yitiricem sandim kapadim
Cocuk tavsan derse olmus demektir😂

Bizde yok şükür bir sıkıntı ama Elazığ Malatya nasıl hissetmiştir kimbilir biz Urfa da böyle sallandıysak. Allah korusun cümlemizi, bu yıl bi durulmadı Elazığ tarafları 🤷‍♀️😔

daha iki gün önce bı profesörün deprem açıklamasını okumuştum. tam dediği gibi oldu:( Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

ben hala gece uyanınca bı dinliyorum etrafı deprem var mı diye

Herkese selam. Var mı sizinde yarım bıraktığınız kitaplar? Ben geçen sene kürk mantolu Madonna okuyordum yarım kaldı. En başından okumak üzere listeme ekledim 😊
İyi okumalar canım 😍
Sartlar diyelim o zaman 😊 soguk memleket ama sevdim ben. Insan yasadigi yere bi sekilde alismak zorunda
Evet canım ben de yaklaşık 4 yıldır buradayım alıştım sayılır şükür

Sen bi ara ördüğün şeyi bitirdin mi neydi hatırlayamadım da 🙈 betmen miydi 👀

Hala nigahtarı okuyorum bende, kitapta biraz kopya havası sezdiğim için mutlu mutlu okuyamıyorum maleaef, yarım bırakmakta istemiyorum🤷🏼‍♀️
D4892BA4-7E40-4C39-8FD9-D2155E27FE4A.jpeg

daha iki gün önce bı profesörün deprem açıklamasını okumuştum. tam dediği gibi oldu:KK43: Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

ben hala gece uyanınca bı dinliyorum etrafı deprem var mı diye
Aminn insan bu gerçekle yaşamak zorunda olduğunu biliyor ama kolay olmuyor kabullenmesi

Hala nigahtarı okuyorum bende, kitapta biraz kopya havası sezdiğim için mutlu mutlu okuyamıyorum maleaef, yarım bırakmakta istemiyorum🤷🏼‍♀️Eki Görüntüle 2748666
Daha önce hiç kitabını okumadım canım ben de sevmiyorum kitap yarım bırakmayı süründürse de bitirmeye çalışırım

Daha önce hiç kitabını okumadım canım ben de sevmiyorum kitap yarım bırakmayı süründürse de bitirmeye çalışırım
Evet aynen oyle aklım kalıyor sonra 🙈 ama başak sayan bidaha almam sanırım 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back