• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl kitap o ders kitabı gibi 🤔
Azıcık kaldı zaten Aralıktan başka okuyamayız sanırım. Bende kumarbaz bitirip bi kaç gün ara vermek istiyorum🙈
Aslında topikimizin asıl aktifliği ocak ayı ile başlıyor. Ama yine de yazarız Aralık ayını tabi. Mesela ben Aralık ayının 10.kitabını okuyorum şuan.

maşallah baya okumussun Reyyan😍
ben de baktım elimdeki 6. kitapmis:)
ekonomi kitabı canım. severim ben ekonomi:)
Ocak ayina saklıyorum ben de enerjimi😁

Zihnimi çok yoruyor🙈 bı ara okuduğumuz kitapların hepsinde bir insan olma kaygısı insanlığı sorgulama🤣 2020 biterken insanlığımı sorguluyorum sürekli😱
Dimi yoruyor bende kendimi sorgulamıştım 🤭
Bir ara bıraksam mi diye düşündüm çünkü çeviri çok kötü benim uygulamada okuduğumda hatta bazı cümleleri çevirmemişler bile 🤦 sonra dedim oku 😅
İleride kitaptan tekrar okurum belki.

Bir ara bıraksam mi diye düşündüm çünkü çeviri çok kötü benim uygulamada okuduğumda hatta bazı cümleleri çevirmemişler bile 🤦 sonra dedim oku 😅
Sen takıldığın yerde söyle ben sayfayı çeker yollarım. Çok akıcı değil zaten genel olarak

Evet bazı bölümler aynı duruyor.
Sen takıldığın yerde söyle ben sayfayı çeker yollarım. Çok akıcı değil zaten genel olarak
Aynı şeyleri düşünmüşüz içeriği hakkında 🙈beynim durur gibi oluyor okurken :sus:

kara mizah olmasın yeter :KK70:
Yok özellikle arastircam:)

ben bı kaç yıl önce okumuştum bı kitap. romantik komedi filmleri gibiydi

istersen onu da okuyabilirsin.

baya eğlenceliydi:) yorumlara da bakarsın kafana yatarsa okursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back