- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
OynayalımEki Görüntüle 2746166
kar oynayalim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OynayalımEki Görüntüle 2746166
kar oynayalim?
Çok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.Yazar Bir çocuğun dilinden ne güzel anlatmış olayları. Ama yine ayrımcılık. Siyah beyaz ayrımı.. Verdiği mesajlar etkileyici idi.
Tatlı bir kitaptı
Süper teşekkür ederiz canımkızlar @koridoryayinlari çekilişle 3 kişiye 56 kitaplık bez ciltli klasikler dizisi veriyor katılmak isteyen varsa haberiniz olsun
ay harika neresi burası bizim buraya yağmur bile yağmıyorEki Görüntüle 2746166
kar oynayalim?
inşallah bizden birine çıkarSüper teşekkür ederiz canım
huuuu teşekkürlerkızlar @koridoryayinlari çekilişle 3 kişiye 56 kitaplık bez ciltli klasikler dizisi veriyor katılmak isteyen varsa haberiniz olsun
Hangi kitap buÇok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.
Roman, yazarın 1936 yılında, on yaşındayken yaşadığı bir olayı temel almaktadır. Lee, yaşadığı kasabanın civarında olan bu olayın ailesi ve komşuları üzerindeki etkilerini gözlemleyerek eserini oluşturdu.
Bülbülü öldürmek - Harper LeeHangi kitap bu
Yaaa zaten bu kadar etkileyici anlatmasında var bişeyÇok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.
Roman, yazarın 1936 yılında, on yaşındayken yaşadığı bir olayı temel almaktadır. Lee, yaşadığı kasabanın civarında olan bu olayın ailesi ve komşuları üzerindeki etkilerini gözlemleyerek eserini oluşturdu.