- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.Yazar Bir çocuğun dilinden ne güzel anlatmış olayları. Ama yine ayrımcılık. Siyah beyaz ayrımı.. Verdiği mesajlar etkileyici idi.
Tatlı bir kitaptı![]()
Süperkızlar @koridoryayinlari çekilişle 3 kişiye 56 kitaplık bez ciltli klasikler dizisi veriyor katılmak isteyen varsa haberiniz olsun![]()
ay harika neresi burası bizim buraya yağmur bile yağmıyor
inşallah bizden birine çıkarSüperteşekkür ederiz canım
huuuu teşekkürlerkızlar @koridoryayinlari çekilişle 3 kişiye 56 kitaplık bez ciltli klasikler dizisi veriyor katılmak isteyen varsa haberiniz olsun![]()
Hangi kitap buÇok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.
Roman, yazarın 1936 yılında, on yaşındayken yaşadığı bir olayı temel almaktadır. Lee, yaşadığı kasabanın civarında olan bu olayın ailesi ve komşuları üzerindeki etkilerini gözlemleyerek eserini oluşturdu.
Bülbülü öldürmek - Harper LeeHangi kitap bu
YaaaÇok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.
Roman, yazarın 1936 yılında, on yaşındayken yaşadığı bir olayı temel almaktadır. Lee, yaşadığı kasabanın civarında olan bu olayın ailesi ve komşuları üzerindeki etkilerini gözlemleyerek eserini oluşturdu.