- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.526
- 598
Kürk mantolu yesilcamla girdi ama olay bambaşka yerlere gitti konu daha renkli hale geldi ama değişik az kaldı bitiririm
Öyle biliyorumtamam o zaman. Ne okucan şimdi?
Enteresan gerçekten ilgimi çekti kitab sonu nasıl biticek mersktsyim.o çok güzel bı kitap. ben çok beğenmistim kitabı. hiç saygı görmeyen bı adamın o hale dönüşmesini anlatıyo
Cokmu acıklı kitablar yüreğimi daglamasinTamam canım
Enteresan gerçekten ilgimi çekti kitab sonu nasıl biticek mersktsyim.
Ben de ben deBen katılabilirim
Ailesi çok gıcık değil miydi adamın kızları bileo çok güzel bı kitap. ben çok beğenmistim kitabı. hiç saygı görmeyen bı adamın o hale dönüşmesini anlatıyo
Dönüşüm bitti kızlar. Gerçekten kafka çok güzel bir böcek metaforu yapmış. Günümüz toplumunda çok güzel gönderme yapıldığını hissettim ben. Farklılıkları dışlama tahammül edememe ve hor görme olarak yorumladım .
Heya ama adamda psikolojik sorunlar var sanırım sürekli baskilanmaktan.Ailesi çok gıcık değil miydi adamın kızları bile
Dönüşümün etkisi bendede oldu kapana skstm sanki öyle anlatmış kiDönüşüm bitti kızlar. Gerçekten kafka çok güzel bir böcek metaforu yapmış. Günümüz toplumunda çok güzel gönderme yapıldığını hissettim ben. Farklılıkları dışlama tahammül edememe ve hor görme olarak yorumladım .
Ben daha önce milena ‘ya mektupları okumuştum. Dönüşüm gerçekten okunması gereken kitapmışKafka' yı daha önce hiç okumadım ama ilk olarak dönüşüm ü alacağım
Adamın kimse insan yerine koymuyor ki ne işte ne evdeHeya ama adamda psikolojik sorunlar var sanırım sürekli baskilanmaktan.
Ooo ne güzel. Hep beraber okucazBen de ben de
Evet bende sinir olmuştum kızlarına ve özellikle damatlaraAilesi çok gıcık değil miydi adamın kızları bile
Tamam canım. Senin sınavlarda var ya çok zorlama kendinibilmem bakmadım daha reyyanim. araştırmam lazım
belki okumam bı süre
Etkilenmemek için çok okumadım yorumlarınızı canımDönüşümün etkisi bendede oldu kapana skstm sanki öyle anlatmış ki
Konuştuk bunu bruda zatende canm
Ailesi çok gıcık değil miydi adamın kızları bile
Damadı var mıydı ya okuyalı çok oldu hatırlamıyorum detaylıEvet bende sinir olmuştum kızlarına ve özellikle damatlara
Tamam canım. Senin sınavlarda var ya çok zorlama kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?