- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Neymiş o kitapEvet bı sure sonra akıyor. Bugün hastane dönüşü bı yerde iki kıtap ilişti gözüme aldım isnallah güzeldir
Ben başlar başlamaz sevdim. Ahmet Ümit okuduğumdan olsa gerek betimlemeler rahatsız etmediKaçıncı bölümden sonra oluyor bunlar
Evet seviyorum sanırımBetimleme seviyorum demiştin zaten dimi tam senlik o zaman
ne kadar okudun? benim için 5. bölümde başladı kitap
Bu gazla hemen okumaya başlıyorumHuuuuuYılmak yok kışın sonu bahar
Hoş geldin
Evet biliyorum merak ettim sayenizdeHoş geldinseni de listeye ekliyorum o zaman.
Biz de Sineklerin Tanrısını okuyoruz
Hoşgeldin
Hoş buldum canım hangi uygulamadan okuyorsun paylaşabilir misin ?Hoşgeldin
Emine Zola /NanaHangileri hacı
Oooo Süper
Tabi atıyorum hemenHoş buldum canım hangi uygulamadan okuyorsun paylaşabilir misin ?
Onun çok eski çizgi filmi herşeyi anlatıyor aslnnda kitabı da çok farksız degil okumustum ama biraz unutmuş olabilirim m. Ama çizgi filmi hiç aklımdan cikmaznotre dame'ın kamburunda 1 bölüm okuyabildim sadece
çok güzel ilerliyor valla. ne filmini ne çizgi filmini izledim ama kitap çok iyiOnun çok eski çizgi filmi herşeyi anlatıyor aslnnda kitabı da çok farksız degil okumustum ama biraz unutmuş olabilirim m. Ama çizgi filmi hiç aklımdan cikmaz
Ben müzikalıne gitmiştimOnun çok eski çizgi filmi herşeyi anlatıyor aslnnda kitabı da çok farksız degil okumustum ama biraz unutmuş olabilirim m. Ama çizgi filmi hiç aklımdan cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?