• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@samdan okumuştum bir kitabını ona soralım

ben tutunamayanlari liseye giderken okumuştum. benim için en özel kitap odur😍
bide korkuyu beklerken kitabını okudum bu ay.

bence oğuz Atay insanın içten içe yaşadığı çelişkileri ve topluma aykırı tipleri çok güzel anlatıyo.

bu vesileyle Tutunamayanlari ve diğer okumadığım kitapları okurum Ocak ayında 😍😍

UcanSupurge UcanSupurge tehlikeli oyunlar kitabı seviliyo diye biliyorum ben. bi tane daha vardı. bulunca yazarimy tekrar👍

ben tutunamayanlari liseye giderken okumuştum. benim için en özel kitap odur😍
bide korkuyu beklerken kitabını okudum bu ay.

bence oğuz Atay insanın içten içe yaşadığı çelişkileri ve topluma aykırı tipleri çok güzel anlatıyo.

bu vesileyle Tutunamayanlari ve diğer okumadığım kitapları okurum Ocak ayında 😍😍

UcanSupurge UcanSupurge tehlikeli oyunlar kitabı seviliyo diye biliyorum ben. bi tane daha vardı. bulunca yazarimy tekrar👍
Teşekkür ediyorum canım Ocak ayında artık nasipse inşallah okurum

Herkese iyi akşamlarr keyifli okumalar🤩💜
AEF9375E-B605-4685-9789-5D764796F3D6.jpeg

hiç oğuz atay okumamıştım. merakla okuyacağım. hangi kitabından başlamalı acaba 🤔

hiç oğuz atay okumamıştım. merakla okuyacağım. hangi kitabından başlamalı acaba 🤔

ağır kitaplardan hoşlanmıyosan Tutunamayanlardan başlama 😬

ben korkuyu beklerken kitabını yeni okudum. güzeldi içinde hikayeler vardı. beş taneydi yanlış hatırlamıyorsam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back