- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
Bugun benim de supurup silmem gerekiyordu ama sabaha kadar uyumayinca hic halim yok su an. Zaten 2.30da canli dersim baslayacak. Yarina hallederim artiknasipse bi evi süpürüp sileceğim. sonra okumak istiyorum
offff uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ben. kızım ilk doğduğunda acayip zorlanmıştım.Bugun benim de supurup silmem gerekiyordu ama sabaha kadar uyumayinca hic halim yok su an. Zaten 2.30da canli dersim baslayacak. Yarina hallederim artik
Ya benimkiler hala zorluyor. Buyuk 3 yasinda kucuk 16 aylik. Gece surekli ustlerini açıyorlar, ufak zaten 10 kere uyaniyor, geri uyuyor ama seni uyutmuyor bir türlü. Sersem gibiyiz esimleoffff uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ben. kızım ilk doğduğunda acayip zorlanmıştım.
Birisi betimleme çok dediSineklerin tanrısını niye hiç okuyasım yok acaba
baştan beri mi öyleydi peki?Ya benimkiler hala zorluyor. Buyuk 3 yasinda kucuk 16 aylik. Gece surekli ustlerini açıyorlar, ufak zaten 10 kere uyaniyor, geri uyuyor ama seni uyutmuyor bir türlü. Sersem gibiyiz esimle
Hahah onun yüzünden hep
Aslinda donem donem boyle. Bazen araliksiz uyuyor bazen surekli uyaniyor. Su an dis cikarma doneminde, o yuzden huysuz. 2 yastan sonra yavas yavas duzeliyorlar.baştan beri mi öyleydi peki?
başlarda oluyor öyleSineklerin tanrısını niye hiç okuyasım yok acaba
çok da laf mıBirisi betimleme çok dedibence güzel gidiyor
Ama ben beğendim sıkmadı beni. Merak ettiriyorbaşlarda oluyor öylesonra akıyor.
çok da laf mıkitabın adı betimleme olsa yeridir
Ben oralara gelememişim demek kibaşlarda oluyor öylesonra akıyor.
çok da laf mıkitabın adı betimleme olsa yeridir
Kaçıncı bölümden sonra oluyor bunlarAma ben beğendim sıkmadı beni. Merak ettiriyor
Betimleme seviyorum demiştin zaten dimi tam senlik o zamanAma ben beğendim sıkmadı beni. Merak ettiriyor
ne kadar okudun? benim için 5. bölümde başladı kitapBen oralara gelememişim demek ki
Evet bı sure sonra akıyor. Bugün hastane dönüşü bı yerde iki kıtap ilişti gözüme aldım isnallah güzeldirKaçıncı bölümden sonra oluyor bunlar
Daha 50 sayfa okudumBetimleme seviyorum demiştin zaten dimi tam senlik o zaman
ne kadar okudun? benim için 5. bölümde başladı kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?