AA neden?notre dame'ın kamburunda 1 bölüm okuyabildim sadece
Kötü bitiyor ama ya.. katedral konusu aslında ama aşkla süslenmiş.. aci.biten bı hikaye.çok güzel ilerliyor valla. ne filmini ne çizgi filmini izledim ama kitap çok iyi
Çok eskilerden ya akılda kalıcı bı çizgi ve flim aynen kuzumBen müzikalıne gitmiştimizlemediğimi filmi animasyonu yok.
Hoşgeldin uçan süpürgeHoş buldum canım hangi uygulamadan okuyorsun paylaşabilir misin ?
Süper peki okuyanlardan en beğendiğiniz kitabı hangisi tavsiye alabilirim tutunamayanlar haricindeOcak ayı yazarımızH M arkadaşımızın yaptığı çekiliş ile OĞUZ ATAY olmuştur. Ocak ayında istediğiniz kitabını okuyabilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@inckin
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@pariko
@iloveme
Margaret Hale
@Alevaizm
UcanSupurge
@Mary Shelley
@Axelia
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
Eleadora
WunderLost
Hoş bulduk canımHoşgeldin uçan süpürge
Teşekkür ediyorum canımTabi atıyorum hemen
Kitab uygulamasimi soruyorsunTeşekkür ediyorum canım
Rica ederimTeşekkür ediyorum canım
Ben storeden indirdim hep zaten tek adresim orası iki tane kütüphane buldumOlur canımMehfam gönderdi sağolsun senden de alabilirim
Süper elimde Tutunamayanlar var bir ayda anca okurum sanırım yada okuyamamOcak ayı yazarımızH M arkadaşımızın yaptığı çekiliş ile OĞUZ ATAY olmuştur. Ocak ayında istediğiniz kitabını okuyabilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@inckin
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@pariko
@iloveme
Margaret Hale
@Alevaizm
UcanSupurge
@Mary Shelley
@Axelia
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
Eleadora
WunderLost
@samdan okumuştum bir kitabını ona soralımSüper peki okuyanlardan en beğendiğiniz kitabı hangisi tavsiye alabilirim tutunamayanlar haricinde
Ben de okusam mı diye düşünüyorum yoksa Tehlikeli Oyunlar mı karar veremedimSüper elimde Tutunamayanlar var bir ayda anca okurum sanırım yada okuyamam
Oğuz Atay mı kitabı da yokki elimde. Neyse artık uygulamadan okurumOcak ayı yazarımızH M arkadaşımızın yaptığı çekiliş ile OĞUZ ATAY olmuştur. Ocak ayında istediğiniz kitabını okuyabilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@inckin
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@pariko
@iloveme
Margaret Hale
@Alevaizm
UcanSupurge
@Mary Shelley
@Axelia
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
@leblebici
Eleadora
WunderLost
Teşekkürler çok sağolun kızlarBen storeden indirdim hep zaten tek adresim orası iki tane kütüphane buldumgüle güle oku inşallah.
Bende okuyamazsan Tehlikeli oyunlara geçerim diye düşündümBen de okusam mı diye düşünüyorum yoksa Tehlikeli Oyunlar mı karar veremedim
Oğuz Atay mı kitabı da yokki elimde. Neyse artık uygulamadan okurum
O zaman beraber başlayalım Tutunamayanlar aBende okuyamazsan Tehlikeli oyunlara geçerim diye düşündüm
Bir kere yeltendim olmadı, iyi bir zamanımda başlarım dedim umarım o zaman bu zamandır
Topluca okursak belki başarabiliriz inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?