İyi geceler, keyifli okumalarAsıl ben teşekkür ederim. Ben de bu grup sayesinde tekrar okumaya başladım keyifli okumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler, keyifli okumalarAsıl ben teşekkür ederim. Ben de bu grup sayesinde tekrar okumaya başladım keyifli okumalar
Şu an aynı anda iki kitap okuyorum biri de bu Sanki Beyhan Budak’la karşılıklı sohbet ediyor gibiyimİyi geceler Eki Görüntüle 2740887
günaydınGünaydınnn Kitap Severler
C Calcifer H M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light Alp_BuRc M mehlika nur WunderLost Oriana minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Stevya @Axelia succulentaski Jawlensky Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim Kukrim E Esila09
Günaydın canımGünaydınnn Kitap Severler
C Calcifer H M kk birinci noteri Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light Alp_BuRc M mehlika nur WunderLost Oriana minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Stevya @Axelia succulentaski Jawlensky Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim Kukrim E Esila09
Günaydınnn Kitap Severler
GunaydinGünaydınnn Kitap Severler
gunaydın canımm gunaydın hepinizeGünaydınnn Kitap Severler
Günaydın reyyancimmm nasılsınGünaydınnn Kitap Severler
Çok teşekkür ederim canımHerkese iyi akşamlar C Calcifer çooook geçmiş olsun. Kitaplarına döndüğüne göre hemen iyi olduğunu umut ediyorum
Maeve Binchy-Leylak Zamanı bitti.
Yine çooook beğendim. Bu kadının kitaplarının hepsine bayılıyorum.
Ben balkonda otururken diğer evlere bakıp hikaye uydurmayı severim kafamda. Ya da uzun yola giderken otobüstekilerle ilgili hayat hikayeleri yazarım beynimde hep. Çok sevdiğim bir oyundur bu.
Maeve 'nin de kitaplarının genel olarak tarzı bu. (3 kitabını okudum ve tarz olarak aynıydı.) Bu kitapta da her hafta sonu aynı otobüse binip şehirden ailelerinin yanına dönen insanları anlatıyor teker teker. Farklı hayatlar, farklı sorunlar, farklı aileler ortak nokta aynı otobüs ve aynı kasaba. Ve bir şekilde birbirlerine değe çarpa ilerleyen yaşamları. Ben çooook beğendim. Tavsiye ederim. Bu arada aynı yazarın "Yıldızlı ve yağmurlu geceler" kitabıyla da aşk yaşamıştım onu da tavsiye ederim. Sanırım ben bu sene içinde tekrar okuyacağım o kitabı.
Şimdi uygulamadan Çizgili pijamalı çocuk'a başladım. Ve elime de bir kitap alacağım onu da söylerim size seçince. Uzun oldu biraz :) Burda yazmakta insanı okumak için daha çok gazlıyor :) iyi ki varsınız
Günaydın kitap seven güzel kadınlar.
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydınnn Kitap Severler
günaydın
Günaydın canım
Gunaydiiin
günaydın reyyanim
Gunaydin
gunaydın canımm gunaydın hepinize
Herkese günaydınGünaydın reyyancimmm nasılsın
İyiyim canım şükür. Sen nasılsınGünaydın reyyancimmm nasılsın
Dün Martin Edeni sormuştun canım. Baya hatırlı sayfa sayısına sahip bir kitap. Ama sen zaten kalın kitap okumayı seviyorsun ya okursun hemengünaydın reyyanim
İyiyim inşallah canım ev işi yapacak gibiyim modum düşükİyiyim canım şükür. Sen nasılsın