Ne bitirmesi. Betimleler beni cok yoruyor.Sinekleri bitiren varmı
Var biraz ama ileri taraflar daha akıcı gibiNe bitirmesi. Betimleler beni cok yoruyor.
Ikizler degilim ama kendini mehdi ilan ettiyse ikizler cennetlik olabilir
Ay bir an once gelsinVar biraz ama ileri taraflar daha akıcı gibi
yürüyen şato seven herkesi çok severiz bizbeğenmene çok sevindim
Gercekten sevdim şamdancım şimdide animasyonunu izliyorum o kadar düşünkk birinci noteri
Kızlar, Timaş Yayınlarından çıkan Kemal Sayar'ın, Beni Sessiz de Sevebilir misin?kitabını az önce bitirdim. Kemal Sayar, psikiyatri alanında çalışan bir doktor. Kitabın ismi aşka dair bir kitapmış gibi görünse de deneme tarzında yazılmış, hayata dair bir kitap. Beğendin mi derseniz, altını çizdiğim cümleler oldu, ancak beni çok da tatmin eden bir kitap olmadı. Yani demem o ki emeğe saygısızlık etmek istemem ama beni çok etkilemedi.
Böyle uyarılar çok iyi oluyorKızlar, Timaş Yayınlarından çıkan Kemal Sayar'ın, Beni Sessiz de Sevebilir misin?kitabını az önce bitirdim. Kemal Sayar, psikiyatri alanında çalışan bir doktor. Kitabın ismi aşka dair bir kitapmış gibi görünse de deneme tarzında yazılmış, hayata dair bir kitap. Beğendin mi derseniz, altını çizdiğim cümleler oldu, ancak beni çok da tatmin eden bir kitap olmadı. Yani demem o ki emeğe saygısızlık etmek istemem ama beni çok etkilemedi.
Rica ederim, basit anlatımlı, çok akıcı bir kitap ama dediğim gibi benim beklentime pek hitap etmedi.bugün bakmıştım bu kitaba uyarı ve yorum için teşekkür ederim
Böyle uyarılar çok iyi oluyor
Rica ederim, basit anlatımlı, çok akıcı bir kitap ama dediğim gibi benim beklentime pek hitap etmedi.
Kızlar, şimdi ben sizden bir öneri istiyorum. Zülfü Livaneli Serenad mı yoksa Khaled Hosseını Uçurtma Avcısı mı? Hangisine başlayayım.
Ruh halin nasıl? Ona göre önereceğim. Evli misin çocuğun var mı? Kaç yaşında ?
Evli değilim, çocuğum yok. Ruh halimde bu aralar dokunsanız ağlarımRuh halin nasıl? Ona göre önereceğim. Evli misin çocuğun var mı? Kaç yaşında ?
O zaman serenad ile başlayabilirsin. En azından daha hafif gelirEvli değilim, çocuğum yok. Ruh halimde bu aralar dokunsanız ağlarım
Çok teşekkür ederim, hemen başlıyorumO zaman serenad ile başlayabilirsin. En azından daha hafif gelir
Asıl ben teşekkür ederim. Ben de bu grup sayesinde tekrar okumaya başladımÇok teşekkür ederim, hemen başlıyorumsayenizde hızlandım,iyi ki beni de aranıza aldınız. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?