Ooo ikizim çak bi beşlik
Bi ikizleri ancak başka bi ikizler sevebilir
Samdan benbeni seviyon demi
seversin bence ya ikizler candırsenin gibi
Orada Ahmet Hamdi Tanpınar, Oğuz Atay, Sait Faik Abasıyanık eksikOcak ayı yazarı için tavsiyeler
Yaşar Kemal
İhsan Oktay anar
Hüseyin Nihal atsız
Nitczhe
Virginia woolf
Elif Şafak
Sabahattin Ali
Eklemek isteyen var mı? Çekiliş yapacağım
Yürüyen şato kitabım bugün itibari ile bittigüzel bir kurgusu vardı animasyonunu da yarın izleyeceğim bakalım kitapla ilgili söyleyebileceğim kısaca kapısını aralayıp kurgudaki büyülü ortama kendimi bıraktım ve sonuç okurken zihnimde animasyonunu yaşattım fantastik, masalsı ve eğlenceli olan bu kitabı ben beğendim öneri için teşekkürler calcim C Calcifer
Oğuz Atay ekledim bebeğim. Diğerlerini de ekleyeyimOrada Ahmet Hamdi Tanpınar, Oğuz Atay, Sait Faik Abasıyanık eksik
Bana da aynı sonra ayy sen nasıl ikizlersin diyorlar sanki ikizler şerefsiz olmak zorundaymış gibiyok be her burç ikizleri sever bence ikizim
ay burcun ne
Bu adam dediyse kesin cennetliğiz hahahah
Ben de izledim onu ya kafalar pırıl pırılher burcun kötüsü var ya ikizlerin adı çıkmış. astrologlar da öyle diyo
bu arada bu adamın karısı doktor biliyo musunbelgesel hazırlamışlar onu izlemiştim YouTubeda sıkılırsan seninle eşsiz belgesellermi paylaşırım
Yorumuna sağlıkdünyaya orman denir kitabı bitti.
kitabin konusu çok fazla işlenen bı tema aslında:) yazarın kaleminden yazıldığı dönemin temel özellikleri de hissediliyo.
insanların tarih boyu gelişip üstün varlık olarak kendilerini konumlandırmalarini ele almış. dünyaya ve canlılara saygı yerine insan odaklı ve gücü yeten yetene kurali işleyen bi zihniyet var. sırf insanca hırsları ve aç gözlükleri yok diye ara tür olarak adlandırılan insanların, sınıflandırma yapan insanlarla mücadelesi anlatılmış. ben okurken film izliyo gibi tat aldım. tavsiye ederim bilim kurgu sevenlere:)
Martin Eden
Ben bu kitabın kapağını sevdim değişik
Martin Eden
Bin muhteşem güneş
Kumru ile Kumru
Beyaz Gemi
Cemile
Bugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
C CalciferH M kk birinci noteri Less-is-More @pawlover @Atesbocegi5 @Life light @Ozlemlerhayallar @mehlika nur @WunderLost @pariko minseo @Margaret Hale @Alevaizm @Eleadora @Mary Shelley Night owl @succulentaski @_Gulnihal_ @Kitapkurdu60 bir civciv annesi @turuncukedininannesi @Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?