• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar, bu kitapla devam ediyorum yoluma. Yatmadan biter, ondan sonra yorumlarım. Herkese mutlu geceler 💚💚

Eklentiler

• 16080562936357615378494722497757.jpg
    16080562936357615378494722497757.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 18
yürüyen şato seven herkesi çok severiz biz:KK70::KK70: beğenmene çok sevindim😍
Gercekten sevdim şamdancım şimdide animasyonunu izliyorum o kadar düşün 😁😁🥰 kk birinci noteri kk birinci noteri

çok merak ettim yorumun ne olcak😁

yazdım geri sildim yorumumu:) izleyince konuşalım pari😍😍

Kızlar, Timaş Yayınlarından çıkan Kemal Sayar'ın, Beni Sessiz de Sevebilir misin?kitabını az önce bitirdim. Kemal Sayar, psikiyatri alanında çalışan bir doktor. Kitabın ismi aşka dair bir kitapmış gibi görünse de deneme tarzında yazılmış, hayata dair bir kitap. Beğendin mi derseniz, altını çizdiğim cümleler oldu, ancak beni çok da tatmin eden bir kitap olmadı. Yani demem o ki emeğe saygısızlık etmek istemem ama beni çok etkilemedi.

Kızlar, Timaş Yayınlarından çıkan Kemal Sayar'ın, Beni Sessiz de Sevebilir misin?kitabını az önce bitirdim. Kemal Sayar, psikiyatri alanında çalışan bir doktor. Kitabın ismi aşka dair bir kitapmış gibi görünse de deneme tarzında yazılmış, hayata dair bir kitap. Beğendin mi derseniz, altını çizdiğim cümleler oldu, ancak beni çok da tatmin eden bir kitap olmadı. Yani demem o ki emeğe saygısızlık etmek istemem ama beni çok etkilemedi.

bugün bakmıştım bu kitaba uyarı ve yorum için teşekkür ederim 😍

Böyle uyarılar çok iyi oluyor 💛

Kızlar, şimdi ben sizden bir öneri istiyorum. Zülfü Livaneli Serenad mı yoksa Khaled Hosseını Uçurtma Avcısı mı? Hangisine başlayayım.

Ruh halin nasıl? Ona göre önereceğim. Evli misin çocuğun var mı? Kaç yaşında ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back