• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• IMG_20201215_190824.jpg
    IMG_20201215_190824.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 25
Samdan ben 💛
Bak ablam bugün ne göndermiş bana
minseo minseo
Eki Görüntüle 2740640

her burcun kötüsü var ya ikizlerin adı çıkmış. astrologlar da öyle diyo🙄🙄

bu arada bu adamın karısı doktor biliyo musun 🤦 belgesel hazırlamışlar onu izlemiştim YouTubeda sıkılırsan seninle eşsiz belgesellermi paylaşırım:D

Yürüyen şato kitabım bugün itibari ile bitti🤗 ✔️ güzel bir kurgusu vardı animasyonunu da yarın izleyeceğim bakalım 🥰 kitapla ilgili söyleyebileceğim kısaca kapısını aralayıp kurgudaki büyülü ortama kendimi bıraktım ve sonuç okurken zihnimde animasyonunu yaşattım 🙈 fantastik, masalsı ve eğlenceli olan bu kitabı ben beğendim öneri için teşekkürler calcim 💜 C Calcifer 🔥

yürüyen şato seven herkesi çok severiz biz:D:D beğenmene çok sevindim😍

dünyaya orman denir kitabı bitti.

kitabin konusu çok fazla işlenen bı tema aslında:) yazarın kaleminden yazıldığı dönemin temel özellikleri de hissediliyo.

insanların tarih boyu gelişip üstün varlık olarak kendilerini konumlandırmalarini ele almış. dünyaya ve canlılara saygı yerine insan odaklı ve gücü yeten yetene kurali işleyen bi zihniyet var. sırf insanca hırsları ve aç gözlükleri yok diye ara tür olarak adlandırılan insanların, sınıflandırma yapan insanlarla mücadelesi anlatılmış. ben okurken film izliyo gibi tat aldım. tavsiye ederim bilim kurgu sevenlere:)

yok be her burç ikizleri sever bence ikizim:KK70::KK70:

ay burcun ne :KK8:
Bana da aynı sonra ayy sen nasıl ikizlersin diyorlar sanki ikizler şerefsiz olmak zorundaymış gibi 😂😂😂 yazıklar olsun adımızı çıkaranlara püüüüh 😁
Samdan ben 💛
Bak ablam bugün ne göndermiş bana
minseo minseo
Eki Görüntüle 2740640
Bu adam dediyse kesin cennetliğiz hahahah😂
her burcun kötüsü var ya ikizlerin adı çıkmış. astrologlar da öyle diyo🙄🙄

bu arada bu adamın karısı doktor biliyo musun 🤦 belgesel hazırlamışlar onu izlemiştim YouTubeda sıkılırsan seninle eşsiz belgesellermi paylaşırım:KK70:
Ben de izledim onu ya kafalar pırıl pırıl 😁

dünyaya orman denir kitabı bitti.

kitabin konusu çok fazla işlenen bı tema aslında:) yazarın kaleminden yazıldığı dönemin temel özellikleri de hissediliyo.

insanların tarih boyu gelişip üstün varlık olarak kendilerini konumlandırmalarini ele almış. dünyaya ve canlılara saygı yerine insan odaklı ve gücü yeten yetene kurali işleyen bi zihniyet var. sırf insanca hırsları ve aç gözlükleri yok diye ara tür olarak adlandırılan insanların, sınıflandırma yapan insanlarla mücadelesi anlatılmış. ben okurken film izliyo gibi tat aldım. tavsiye ederim bilim kurgu sevenlere:)
Yorumuna sağlık 💛

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back