- 21 Kasım 2017
- 27.873
- 122.304
- 598
Canlı dersim bitince geliyorum.Bugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
C Calcifer @H M @samdanLess-is-More @pawlover @Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar @mehlika nur @WunderLost Oriana @iloveme Margaret Hale @Alevaizm @Eleadora @Mary Shelley Night owl @succulentaski Jawlensky @Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi @Uyuzhanim @kukrim27 @Esila09
Çok güzel olur
Bekliyoruz o haldeCanlı dersim bitince geliyorum.
Ne güzel.. Afiyet, şifa olsun inşallah. Bende sipariş verdim bu kitabıIhlamurumla geldimama su an okumayacagim, ders arasi verdim, kahvaltiya oturdum. Bugun baslarim umarim Eki Görüntüle 2740353
Cok övdüler, bakalim dedikleri kadar var mi. Yalniz ben cok eskiden alamutla ilgili bir kitap okumustum. Insallah o bu kitap cikmazNe güzel.. Afiyet, şifa olsun inşallah. Bende sipariş verdim bu kitabı
YaaCok övdüler, bakalim dedikleri kadar var mi. Yalniz ben cok eskiden alamutla ilgili bir kitap okumustum. Insallah o bu kitap cikmaz
Günaydın canimmmGünaydınnnbol okumalı bir gün olsun inşallah
C Calcifer @H M @samdanLess-is-More @pawlover @Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar @mehlika nur @WunderLost Oriana @iloveme Margaret Hale @Alevaizm @Eleadora @Mary Shelley Night owl @succulentaski Jawlensky @Kitapkurdu60 @leblebici turuncukedininannesi @Uyuzhanim @kukrim27 @Esila09
Keyifli okumalarGünaydınnnn
Keyifli okumalarBende bugün sineklerin tanrısına başlıyorumiyi okumalar hepinize
Şu an iş yerindeyim, akşam katılırım size kızlarBugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
TamamdırŞu an iş yerindeyim, akşam katılırım size kızlar
Kahvenin köpüğü kalp ben
Bugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
Çok merak etmeye başladım bu kitabı
Telefonum yok ama elinmden geleni yaparım:)
Teşekkür ederim canımÇok merak etmeye başladım bu kitabıtabi siparişe ekledim
Kahve de süper gözüküyor. Keyifli okumalar
hemen sana da yaparımKahvenin köpüğü kalp ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?