Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kaç günde bitirdinCooooktan bitirdim
Seninde bitmek üzere ben daha 192. SayfadayimBen son 12 sayfam
yok bence okursun önyargısız başla. ikisi de çok sevilen kitaplar sorun bendeydiYaa deme öyle okuyamam şimdi ben ikisini de
Bende çok övüldüğü için aldım ikisinideyok bence okursun önyargısız başla. ikisi de çok sevilen kitaplar sorun bendeydi
Alamut, çok sürükleyicidir.Gunaydin kizlar ❤
Guzel bir hafta diliyorum herkese.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Dun kitabimi bitirdim. Bu ay bir kitap daha okuyacagim. Her aya 3 kitap hedefi koydum. Tabi fazla olabilir ama az olmamasina dikkat edecegim. Elimde yeni aldigim 4 kitap var.
1. Fedailerin kalesi Alamur
2. Martin Eden
3. Son Cüret
4. Fareler ve insanlar.
Son kitap ocak ayinin ortak kitabi, onu eledim. Diger ucunden hangisine baslasam kararsizim. Sizce?
Şolohov'un kitaplarını ben de okumak istiyorum. Babam gençken okumuş, sürekli söyler.
Günaydın canım. İyiyiz şükür. Sen nasılsınGünaydın kızlar 2 gündür banlıydım giremedim nasılsınız
Çok şükür canım iyiyim ben de, sağolGünaydın canım. İyiyiz şükür. Sen nasılsın
Günaydın, iyiyiz çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar 2 gündür banlıydım giremedim nasılsınız
Sağol canım sen de nickini değiştirenlerin misin? Ay 2 gün yoktum bi geldim herkes nick değiştirmiş kimseyi tanıyamıyorumGünaydınlar herkese güzel bir gün olsun
Günaydın, iyiyiz çok şükür sen nasılsın
aa evet eski ben whitewings bütün kk ailesi bu anı bekliyormuş gibiSağol canım sen de nickini değiştirenlerin misin? Ay 2 gün yoktum bi geldim herkes nick değiştirmiş kimseyi tanıyamıyorum
Allaaah hepsini nasıl aklımızda tutcaz çok zor olacak alışmakaa evet eski ben whitewings bütün kk ailesi bu anı bekliyormuş gibi
Dün yılın son tutulmasını yaşadık, herkeste bi gerginlik, umutsuzluk ve mutsuzluk hakimdi astrojurnal daha iyi anlar bu konulardanGunaydin herkese. Dunku yorgunlugun ve gerginliğin uzerine bas agrisiyla uyandim. 13.40a kadar canli dersim var. Umarim bugun az da olsa kitap okuyabilirim