• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yürüyen şato kitabım bugün itibari ile bitti🤗 ✔️ güzel bir kurgusu vardı animasyonunu da yarın izleyeceğim bakalım 🥰 kitapla ilgili söyleyebileceğim kısaca kapısını aralayıp kurgudaki büyülü ortama kendimi bıraktım ve sonuç okurken zihnimde animasyonunu yaşattım 🙈 fantastik, masalsı ve eğlenceli olan bu kitabı ben beğendim öneri için teşekkürler calcim 💜 C Calcifer 🔥

Gunaydin kizlar ❤🎈🥰
Guzel bir hafta diliyorum herkese.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Dun kitabimi bitirdim. Bu ay bir kitap daha okuyacagim. Her aya 3 kitap hedefi koydum. Tabi fazla olabilir ama az olmamasina dikkat edecegim. Elimde yeni aldigim 4 kitap var.
1. Fedailerin kalesi Alamur
2. Martin Eden
3. Son Cüret
4. Fareler ve insanlar.
Son kitap ocak ayinin ortak kitabi, onu eledim. Diger ucunden hangisine baslasam kararsizim. Sizce?
Alamut, çok sürükleyicidir.

Gunaydin herkese. Dunku yorgunlugun ve gerginliğin uzerine bas agrisiyla uyandim. 13.40a kadar canli dersim var. Umarim bugun az da olsa kitap okuyabilirim
Dün yılın son tutulmasını yaşadık, herkeste bi gerginlik, umutsuzluk ve mutsuzluk hakimdi 🙈 astrojurnal astrojurnal daha iyi anlar bu konulardan 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back