Teşekkür ederim canım benimm içmiş kadar oldumhemen sana da yaparım
Ben de Sineklerin Tanrısına başlıyorum sizinle beraberOriana Life light H M
Süper calcii bende gidip kitap halinide alacagım akşam üstü, güzel gidiyor kitaplıgımda dursun istiyorumBen de Sineklerin Tanrısına başlıyorum sizinle beraberOriana Life light H M
Benmde burda gidip alacagm.bir yer olsa çarşıya gidince ancak alicamSüper calcii bende gidip kitap halinide alacagım akşam üstü, güzel gidiyor kitaplıgımda dursun istiyorum
Aynen bidahakileri internetten soyleriz artık bunaykiler doğaçlama cıktı ya mecbur boyle olduBenmde burda gidip alacagm.bir yer olsa çarşıya gidince ancak alicamOcak ayindada netten alicam.
SüpersinBen de Sineklerin Tanrısına başlıyorum sizinle beraberOriana Life light H M
Ne güzel bir kare
Her yerdeve şartta okumaya çalışıyorsun maşallahBen de kitabımı yanıma almamışım o yüzden PDF olarak Yürüyen Şato'yu okumaya başladım
Serumlu fotomu da paylaşayım
Geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir.Ben de kitabımı yanıma almamışım o yüzden PDF olarak Yürüyen Şato'yu okumaya başladım
Geçmiş olsunBen de kitabımı yanıma almamışım o yüzden PDF olarak Yürüyen Şato'yu okumaya başladım
Her yerdeve şartta okumaya çalışıyorsun maşallahgeçmiş olsun canım. Hemen iyi ol
Geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir.
Kitap okumak her derde deva
Teşekkür ederim. Çok önemli bir şey değil ama erteleyemeyeceğim bir durumdu. İyiyim şükür ,Geçmiş olsun
Calcimmm neyin var ne oldu geçmiş olsunnBen de kitabımı yanıma almamışım o yüzden PDF olarak Yürüyen Şato'yu okumaya başladım
Ufak bir operasyon geçirdim yavrumCalcimmm neyin var ne oldu geçmiş olsunn
Ben de kitabımı yanıma almamışım o yüzden PDF olarak Yürüyen Şato'yu okumaya başladım
Oyu geçmiş olsun calcimm dikkat et kendine bir an once toparla inşallahUfak bir operasyon geçirdim yavrum
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım dikkat et kendineUfak bir operasyon geçirdim yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?