Gunaydinnnnnn herkese.. gününüz sağlıkla mutlulukla geçsinGünaydınnnbol okumalı bir gün olsun inşallah
C CalciferH M @samdan Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost Oriana minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Stevya @Axelia succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09
Günaydın canımm günaydın hepinizeeGünaydınnnbol okumalı bir gün olsun inşallah
C CalciferH M @samdan Less-is-More pawlover A Atesbocegi5 Life light @Ozlemlerhayallar M mehlika nur WunderLost Oriana minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Stevya @Axelia succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09
Ben uygulamadan okuyorum yeni yılda Alicam canimBugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
C CalciferH M @samdan Less-is-More @inckin pawlover A Atesbocegi5 @Lifelight @ozlemlerhayaller M mehlika nur WunderLost Oriana minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Stevya @Axelia succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09
Akşam eve gittiğimde zevkleBugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
C CalciferH M @samdan Less-is-More @inckin pawlover A Atesbocegi5 @Lifelight @ozlemlerhayaller M mehlika nur WunderLost Oriana minseo Margaret Hale @Alevaizm Eleadora Stevya @Axelia succulentaski @_Gulnihal_ Kitapkurdu60 bir civciv annesi turuncukedininannesi Uyuzhanim @kukrim27 E Esila09
Super fikir. Ben biraz gec paylasabilirim. 13.40a kadar canli dersim var ama takip ediyorum herkesi buradanBugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
Tamam canımBen uygulamadan okuyorum yeni yılda Alicam canim
Akşam eve gittiğimde zevkle
Super fikir. Ben biraz gec paylasabilirim. 13.40a kadar canli dersim var ama takip ediyorum herkesi buradan
Bende akşam eve gittiğimde paylaşırımBugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
Dün yılın son tutulmasını yaşadık, herkeste bi gerginlik, umutsuzluk ve mutsuzluk hakimdiastrojurnal daha iyi anlar bu konulardan
anne sütü arttırıcı çay sayılıyor muBugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
Gayet özet olmuşevet, tutulma güney ay düğümü tarafında oldu çünkü.. ikizler-yay hattındaki neredeyse tüm tutulmalar bu güney düğüm tarafında olacak.
güney ay düğümü - elbette inançlarınıza göre değişir - geçmiş enkarnasyonlardan veya atalarımızdan miras yoluya bize kalan korkuları, negatif kök inançları kısacası artık bırakmamız gereken konuları temsil eder.
güneş tutulmaları aslında yeni başlangıçları temsil eder, ay tutulmalarına göre olumlu çizgidedir.
fakat yukarıda anlattığım şekilde olduğu için tutulma, bu yeni başlangıçlar başka şeyleri tamamen bırakmak zorunluluğu getiriyor.
bu yüzden de çoğumuz gergin hissediyoruz kendimizi..
ay çok uzun oldu :)
Bugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
Canim yok ya benimki tutulmadan falan degil, iki tane yaramaz velet olunca 365 gun tutuluyorum ben. Uyumak bilmiyorlar cunkuevet, tutulma güney ay düğümü tarafında oldu çünkü.. ikizler-yay hattındaki neredeyse tüm tutulmalar bu güney düğüm tarafında olacak.
güney ay düğümü - elbette inançlarınıza göre değişir - geçmiş enkarnasyonlardan veya atalarımızdan miras yoluya bize kalan korkuları, negatif kök inançları kısacası artık bırakmamız gereken konuları temsil eder.
güneş tutulmaları aslında yeni başlangıçları temsil eder, ay tutulmalarına göre olumlu çizgidedir.
fakat yukarıda anlattığım şekilde olduğu için tutulma, bu yeni başlangıçlar başka şeyleri tamamen bırakmak zorunluluğu getiriyor.
Günaydııın mutlu sabahlarrGünaydınnnbol okumalı bir gün olsun inşallah
Tabiki sayılır, bütün çaylar kabulanne sütü arttırıcı çay sayılıyor mu
Tabiki, çok mutlu oluruzay burada yokum ama bende sevdiğim bir satırları çekip eklesem
ben ikizler burcuyum yükselenim aslan yaşayacak mıyımevet, tutulma güney ay düğümü tarafında oldu çünkü.. ikizler-yay hattındaki neredeyse tüm tutulmalar bu güney düğüm tarafında olacak.
Canim yok ya benimki tutulmadan falan degil, iki tane yaramaz velet olunca 365 gun tutuluyorum ben. Uyumak bilmiyorlar cunku
ben ikizler burcuyum yükselenim aslan yaşayacak mıyımişin şakası inşallah güzel başlangıçlar olur hepimiz için
Çok güzel olurBugün okuduğumuz kitabımızın fotoğrafını paylaşalım mı, kahve veya çay eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?