• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın Kitap dostlarım.
Musmutlu, bol okumalı haftalar olsun herkese ❤️
9.jpg

@reyyanK
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
@inckin
A Atesbocegi5
Life light Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@Ozlemesra
@pariko
@iloveme
Margaret Hale Margaret Hale
@Alevaizm
@WhiteWings
@Mary Shelley
@Axelia
succulentaski succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover pawlover
WOMAN WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye.
turuncukedininannesi turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim Uyuzhanim
E Esila09
İyi haftalar herkese 🥰🥰🥰

Merhabalar, bende 2 aylık bebişim izin verdiği müddetçe kitap okuyorum. Dün Haruki Murakami nin sahilde kafka kitabını bitirdim. Şimdi kafa dağıtmalık Stephenie Meyer ın geceyarısı güneşi adlı kitabına başladım. Herkese iyi okumalar 😊
Ben cok sürüklenmiştim o kitapta. Baya guzeldi.

Merhabalar, bende 2 aylık bebişim izin verdiği müddetçe kitap okuyorum. Dün Haruki Murakami nin sahilde kafka kitabını bitirdim. Şimdi kafa dağıtmalık Stephenie Meyer ın geceyarısı güneşi adlı kitabına başladım. Herkese iyi okumalar 😊
Hoş geldiniz aramıza 💛

Ben de markete gittm, bi baktim bazi kitaplar indirime girmis. Sabahattin Ali'den 2 kitap aldim hemen 😍Eki Görüntüle 2739832
ooo çok güzel 💛 İş Bankası yayınlarından almıştım ben. İlk kitaplarım aynı yayın evindendi. Benim takıntılarım var yayın evleriyle ilgili.
Everes kitapları da çok iyi oluyor. Hiç almamış olsam seriyi bu yayın evinden tamamlardım

Ben cok sürüklenmiştim o kitapta. Baya guzeldi.
Sahilde kafayı diyorsanız çabucak bitirdim dediğiniz gibi sürükleyici bi de koşmasaydım yazamazdım diye kitabı var onu da aynı şekilde bit çırpıda bitirmiştim. Haruki Murakami nin tüm kitaplarını kolayca okuyabilirim sanırım dili oldukça açık ve anlaşılır 😊

ooo çok güzel 💛 İş Bankası yayınlarından almıştım ben. İlk kitaplarım aynı yayın evindendi. Benim takıntılarım var yayın evleriyle ilgili.
Everes kitapları da çok iyi oluyor. Hiç almamış olsam seriyi bu yayın evinden tamamlardım
Hic dikkat etmem yayınevlerine 😁

Sahilde kafayı diyorsanız çabucak bitirdim dediğiniz gibi sürükleyici bi de koşmasaydım yazamazdım diye kitabı var onu da aynı şekilde bit çırpıda bitirmiştim. Haruki Murakami nin tüm kitaplarını kolayca okuyabilirim sanırım dili oldukça açık ve anlaşılır 😊
Evet sahilde kafka. 1 kitabi daha var bende ama adini hatirlayamadim simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back