Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dönemlerde artı oluyor malesef. İnşallah kısa sürede feraha erersinRuh sıkışması diyeyim geçecek inşallah
İyi haftalar herkeseGünaydın Kitap dostlarım.
Musmutlu, bol okumalı haftalar olsun herkese
@reyyanK
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@Ozlemesra
@pariko
@iloveme
Margaret Hale
@Alevaizm
@WhiteWings
@Mary Shelley
@Axelia
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
Günaydınnn mutlu güzel haftalarGünaydın Kitap dostlarım.
Musmutlu, bol okumalı haftalar olsun herkese
@reyyanK
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@Ozlemesra
@pariko
@iloveme
Margaret Hale
@Alevaizm
@WhiteWings
@Mary Shelley
@Axelia
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
Harikalar, hayırlı olsunnn
Ben cok sürüklenmiştim o kitapta. Baya guzeldi.Merhabalar, bende 2 aylık bebişim izin verdiği müddetçe kitap okuyorum. Dün Haruki Murakami nin sahilde kafka kitabını bitirdim. Şimdi kafa dağıtmalık Stephenie Meyer ın geceyarısı güneşi adlı kitabına başladım. Herkese iyi okumalar
Hoş geldiniz aramızaMerhabalar, bende 2 aylık bebişim izin verdiği müddetçe kitap okuyorum. Dün Haruki Murakami nin sahilde kafka kitabını bitirdim. Şimdi kafa dağıtmalık Stephenie Meyer ın geceyarısı güneşi adlı kitabına başladım. Herkese iyi okumalar
Bugün kk birinci noteri a öneriyordum Haruki Murakami'yiBen cok sürüklenmiştim o kitapta. Baya guzeldi.
Ben de markete gittm, bi baktim bazi kitaplar indirime girmis. Sabahattin Ali'den 2 kitap aldim hemen
ooo çok güzel İş Bankası yayınlarından almıştım ben. İlk kitaplarım aynı yayın evindendi. Benim takıntılarım var yayın evleriyle ilgili.Ben de markete gittm, bi baktim bazi kitaplar indirime girmis. Sabahattin Ali'den 2 kitap aldim hemen Eki Görüntüle 2739832
Sahilde kafayı diyorsanız çabucak bitirdim dediğiniz gibi sürükleyici bi de koşmasaydım yazamazdım diye kitabı var onu da aynı şekilde bit çırpıda bitirmiştim. Haruki Murakami nin tüm kitaplarını kolayca okuyabilirim sanırım dili oldukça açık ve anlaşılırBen cok sürüklenmiştim o kitapta. Baya guzeldi.
Hic dikkat etmem yayınevlerineooo çok güzel İş Bankası yayınlarından almıştım ben. İlk kitaplarım aynı yayın evindendi. Benim takıntılarım var yayın evleriyle ilgili.
Everes kitapları da çok iyi oluyor. Hiç almamış olsam seriyi bu yayın evinden tamamlardım
Evet sahilde kafka. 1 kitabi daha var bende ama adini hatirlayamadim simdiSahilde kafayı diyorsanız çabucak bitirdim dediğiniz gibi sürükleyici bi de koşmasaydım yazamazdım diye kitabı var onu da aynı şekilde bit çırpıda bitirmiştim. Haruki Murakami nin tüm kitaplarını kolayca okuyabilirim sanırım dili oldukça açık ve anlaşılır
Hic dikkat etmem yayınevlerine
Her yayın evinden almam mesela. Dünya Klasiklerinde İş bankası favorimdir. Sonra CAN ve İletişim gelirHic dikkat etmem yayınevlerine
Sizin de kitap seçerken Yayın evine dikkat etmek gibi huylarınız var mı?
@reyyanK
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@Ozlemesra
@pariko
@iloveme