• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diziyi görünce kitabı sipariş vermeyi planlamıştım diziden sonra vazgeçtim 🤣 gerçekten iyi mi kitap
evet ben bayağı beğenmiştim okuduysa C Calcifer de bikaç bi şey söylesin. okurken yaşadığımız düzeni unutup okursan hele daha çok etkileniyorsun 👍🏻

evet ben bayağı beğenmiştim okuduysa C Calcifer de bikaç bi şey söylesin. okurken yaşadığımız düzeni unutup okursan hele daha çok etkileniyorsun 👍🏻
Ben de yeni aldım onu ama iyi diyorlardı. Beni yanıltöaz inşallah. Diziden sonra bir soğudum gibi Life light Life light

ağır gelmişti ama bana 1984 çok etkilenmiştim sonundan
Ben çok sevmiştim yavaş yavaş okumuştum sindirerek. Ama George owell okumacaksa ilk Hayvan Çiftliği okunmalı. Hem okunması kolay hem kısa

Ben çok sevmiştim yavaş yavaş okumuştum sindirerek. Ama George owell okumacaksa ilk Hayvan Çiftliği okunmalı. Hem okunması kolay hem kısa

ben onda da çok gerilmistim ya:D çok gerçek ve yüzyıllarca değişmemiş değişmeyecek şeyler vardı çünkü:)

ilk hayvan çiftliğini okumuştum.

şimdi mesela "dünyaya orman denir" diye bı kitap okuyorum. avatar gibi kitap. ama ondaki olan şeyler de çok gerçek. okumam uzun sürdü. şimdiye bitmesi gerekirdi baya kısa.

ben onda da çok gerilmistim ya:KK70: çok gerçek ve yüzyıllarca değişmemiş değişmeyecek şeyler vardı çünkü:)

ilk hayvan çiftliğini okumuştum.

şimdi mesela "dünyaya orman denir" diye bı kitap okuyorum. avatar gibi kitap. ama ondaki olan şeyler de çok gerçek. okumam uzun sürdü. şimdiye bitmesi gerekirdi baya kısa.
Bazen bazı kitaplar ince olsa da her cümlesinin dikkatle okumak gerekiyor💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back