- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yeni aldım onu ama iyi diyorlardı. Beni yanıltöaz inşallah. Diziden sonra bir soğudum gibi Life light
sanki 1984 ten önce yazarın başka bir kitabını okumak gerekiyordutek kitap
1Q84 4 kitap. Haruki Murakami'nin1984 seri mi? sanki öyle bir şey hatırlıyorum.
offf boşuna kitap filminden daha iyidir demiyorlar gerçekten. kitap süperdiFahrenheit 451 in filmi var imbd puanı acayip düşük onunda
Bende diziden etkilendim sanırım. Biraz zaman geçsin sipariş veririm biraz unutmam lazımBen de yeni aldım onu ama iyi diyorlardı. Beni yanıltöaz inşallah. Diziden sonra bir soğudum gibi Life light
o zaman önyargısız okuyun. bence çok seveceksinizBen de yeni aldım onu ama iyi diyorlardı. Beni yanıltöaz inşallah. Diziden sonra bir soğudum gibi Life light
yok onu biliyorum ama yanlış aklımda kalmış sanırım1Q84 4 kitap. Haruki Murakami'nin
Film izlememek lazımofff boşuna kitap filminden daha iyidir demiyorlar gerçekten. kitap süperdi
ben duymamıştım ama araştırırim bunu dasanki 1984 ten önce yazarın başka bir kitabını okumak gerekiyordu
Bende duymadım hiçben duymamıştım ama araştırırim bunu da
Kitabın ilk çevirisi de çok iyi değil. Ben beğenmemiştimFahrenheit 451 in filmi var imbd puanı acayip düşük onunda
Bende duymadım hiç
Ben çok sevmiştim yavaş yavaş okumuştum sindirerek. Ama George owell okumacaksa ilk Hayvan Çiftliği okunmalı. Hem okunması kolay hem kısaağır gelmişti ama bana 1984 çok etkilenmiştim sonundan
Ben çok sevmiştim yavaş yavaş okumuştum sindirerek. Ama George owell okumacaksa ilk Hayvan Çiftliği okunmalı. Hem okunması kolay hem kısa
Bazen bazı kitaplar ince olsa da her cümlesinin dikkatle okumak gerekiyorben onda da çok gerilmistim ya çok gerçek ve yüzyıllarca değişmemiş değişmeyecek şeyler vardı çünkü:)
ilk hayvan çiftliğini okumuştum.
şimdi mesela "dünyaya orman denir" diye bı kitap okuyorum. avatar gibi kitap. ama ondaki olan şeyler de çok gerçek. okumam uzun sürdü. şimdiye bitmesi gerekirdi baya kısa.
Bazen bazı kitaplar ince olsa da her cümlesinin dikkatle okumak gerekiyor